Mam na vás jednu otázočku páči sa mi jeden chalan ja mam 16 a on 20 možno 21 ide o to ako zistím že sa mu páčim či nie lebo ja sa po ňom stále dívam a aj on po mne a tak neviem čo si mám myslieť o tom dosť sa pred ním hambím a tak na prví krok sa mu priho
tak radsej si s nim nezacinaj, lebo este dostanes synapticky sok z tej hanby DD
no a teraz vazne...nevidim nijaky iny sposob prekonania tohto problemu ako ist za nim a zacat sa rozpravat...btw kde je napisane ze dievcata nemozu pozvat na rande chlapca
no tak nekoktaj a mas to vybavene boze moooooooooooj a co ako cakas za radu? chyba ti zdrave sebavedmie ale to by si mala vediet aj bez toho aby ti to niekto povedal
Fergie47 :Ešte som sa nestretla s babou ktorá býva hamblivá pred chalanmi aby si vedel Fuler13 tak ked ja sa hambim tak celá som červená ale po chvýli to prejde(10 min) keby som sa toho mohla zbavit tak dám aj celí svoj život za to aby som sa nečervenela pred chalanmi!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
no a teraz vazne...nevidim nijaky iny sposob prekonania tohto problemu ako ist za nim a zacat sa rozpravat...btw kde je napisane ze dievcata nemozu pozvat na rande chlapca
nezáleží kto ani s kým ani kde..každý má právo na lásku a každý chlap môže mať hociktorú ženu..
kedže nechcem aby ma organizacia slovenskych feministiek žalovala,myslím že by to mohlo platit aj opačne..