- ake su vase silne a slabe stranky?
- kde sa vidite o 5 a 10 rokov?
- preco ste si vybrali prave birdz?
- co viete birdzu ponuknut?
- ake su vase ocakavania?
-Pozoruhodná pamäť a dedukčné schopnosti, slabé atletické schopnosti, za ktoré môže moja zavalitejšia postava
-Vo vlastnej detektívnej kancelárii bez závislosti na strýkovi Titovi a tete Matilde
-Nevybral, ty si ma sem zavolal
-Svoje výnimočné dedukčné schopnosti
-Že vyriešim záhadu nefunkčnej registrácie
- som vesely, prevazne pozitivne ladeny; som trochu lenivý
- na birdzi
- neviem, kolieskonavoze ma sem asi zavolala
- trápne recepty, trápne blogy, trápnu vaječnú ligu, trápne nápady na súťaže, výzvy, aktivity...
- frky, srandu, ankety, fóra, oddaných ľudí, čo neprišli drístať na ostatných, ale láskavo prispievať k všeobecnému blahu tunajšej komunity
-som veľmi flexibilná a dobre zvládam prácu pod tlakom, som ťažký prokrastinátor a všetko odkladám na poslednú chvíľu
-na Havaji
-neviem, ukázala mi to spolužiačka, keď som mala asi 11 a nejak som si tu zvykla
-fotky svojej prekrásnej cicuš
-po tých rokoch už skutočne žiadne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Presne také isté otázky kladú aj na pohovoroch
-Vo vlastnej detektívnej kancelárii bez závislosti na strýkovi Titovi a tete Matilde
-Nevybral, ty si ma sem zavolal
-Svoje výnimočné dedukčné schopnosti
-Že vyriešim záhadu nefunkčnej registrácie
- na birdzi
- neviem, kolieskonavoze ma sem asi zavolala
- trápne recepty, trápne blogy, trápnu vaječnú ligu, trápne nápady na súťaže, výzvy, aktivity...
- frky, srandu, ankety, fóra, oddaných ľudí, čo neprišli drístať na ostatných, ale láskavo prispievať k všeobecnému blahu tunajšej komunity
-na Havaji
-neviem, ukázala mi to spolužiačka, keď som mala asi 11 a nejak som si tu zvykla
-fotky svojej prekrásnej cicuš
-po tých rokoch už skutočne žiadne