Chalani,baby potrebujem poradiť. Idem sa prvýkrát stretnúť s chalanom do ktorého som buchnutá, ale neviem o čom sa s ním baviť. Totiž už dlhšie si píšeme a tie "základné" informácie o ňom viem. A ešte ju tu jeden problém. Vždy keď si čo i len predstavím,
tak naidealnejšie by bolo začat o škole,isť cez priatelov a vždy treba najst spoločnu temu najlepšia je škola to vždy zabera a potom by už mal začat rozpravat on a premôž sa nahod usmev a tremu nechaj doma v šufliku
no no..podla mna by ste si najprv mali vyrazit s bandou- vtedy su nekonecne haluze..mas moznost sa snim viac spoznat a nebude am taka strpnuta atmosfera..ja mam ten isty problem..stale ked sa dostanem k tomu "svojmu" tak sa zacenm cervenat..obleje ma horuvcava potim sa..no prosoto trapas..keby si vedlea kolko krat sa mi stalo ze som sla nieco povedat a vyhrkla som absoluuuutnu skomoleninu a to pred celou bandopu..atk potoom aspon bude rehot.. ..ja sa terazn so seba smejem ..ale hlavne bud prirodzena..pripadne na nho pomurkaj..a bavte sa o com pride drzim palce a daj vediet
Ako mozes byt buchnuta do chalna ktoreho si nevidela??Iba ja so taka normalna alebo su vsetky baby divne..Asi nepoznate pravy vyznam slova laska alebo "byt buchnuta".A to s tou hambou?zabudni nato nemysli nato a kecajkecaj kecaj tak tor obim ja a ide mi to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme