Myslím, že nie som jediná, komu sa to občas stane. Ide o to, že už dlhší čas sem chcem napísať nejaký príspevok, ale moja fantázia je asi na ,,péenke'' alebo niečo podobné...:- - disappointed:
Možno mi pomôže nejaký impulz alebo podnet...
Fantáziu máš, má ju každý, len niekto to proste nevie vydať.
Niekomu sa stačí pozrieť na obyčajnú vec a už by básnil celé hodiny - no niekomu tá vec nič nepovie
proste to sa neda, ja chapem, chces poradit, ale to sa neda, co ti mame napisat nazov fora a vetu co tam napisat?? neboj, to zvladnes, ani ja niekedy neviem co povedat
@athelasil no veľmi by som netvrdila že @andrejkaza prikladá súvisiace obrázky lebo jej príspevky sú v každej jednej téme dosť off topic
Inak asi si na tom presne ako ja, keď chcem vytvoriť niečo vo photoshope, wallpaper alebo čo a netuším ako to mám spraviť Niekedy to ide samo a je to perfektné, ale niekedy to nejde ani keď sa pototo
Proste tvorivá kríza..to sa stáva ..aj mne Jedna trvala rok...a to teda bolo fakt že oničom.Podstatné je vedieť si vytvoriť atmosféru pre tvorbu .Nachvíľu začať myslieť inak....zhasni svetlo a zapáľ si sviečku..čím menej svetla tým menej rozptýlenia ak chceš môžeš si pustiť k tomu hudbu..najlepšia taká kde sa nespieva..záleží od toho čo chceš robiť a na akú tému.Musíš sa vedieť motivovať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Ak ta ma fakt rad, tak to podla mna pochopi a odide, vsetko zalezi od situacie....
Niekomu sa stačí pozrieť na obyčajnú vec a už by básnil celé hodiny - no niekomu tá vec nič nepovie
Moja fantázia je občas ako odtrhnutá z reťaze , ale teraz k.o.
proste to sa neda, ja chapem, chces poradit, ale to sa neda, co ti mame napisat nazov fora a vetu co tam napisat?? neboj, to zvladnes, ani ja niekedy neviem co povedat
popripade ako @andrejkaza priloz vtip/suvisiaci obrazok
Inak asi si na tom presne ako ja, keď chcem vytvoriť niečo vo photoshope, wallpaper alebo čo a netuším ako to mám spraviť Niekedy to ide samo a je to perfektné, ale niekedy to nejde ani keď sa pototo
Heh ale ja nie som andrejkaza...
@liluska228 no mozno nie vzdy, ale par krat som nasla suvisiaci vtip a raz-dva razy aj obrazok