rozne, usmev a pod. len nie vsetci chalani tak robia, nakolko mnoho bab to zacalo zneuzivat .. chalanov schvalne len namotava a robi si z nich srandy. kopa bab zacala byt az moooooc sebavedoma ... a potom na to doplatia tie uprimne
Eternity: za prve si mimo temy, za druhe nevadia. Podal mna su najlepsie take akurat(a to zalezi na postave) ale najlepsia velksot je "do ruky" a to je tiez individualne....
noo tak toto by som aj ja strasne rada vedela... moji kamosi to ale robia tak ze zacnu babe onuchavat zadok a skakat po nej.. tak co vy na to chalani??
No nevim jak by sa to mohlo dat na javo. Co ja viem jebneme ju s kladivom po hlave ? To vyjadri urcitu naklonnost k danemu objektu a prispeje to ka zamedzeniu blbych diskusii.
nedavam to najavo niako ... zo skusenosti viem ze pokial by ma niaka chcela da to casom najavo aj sama a potom prejavim zaujem ale tajtrlika zo seba robit nenecham
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Mayo: sorry posnazim sa nebyt taky iniciativny