Ja žijem v Taliansku a platy sú riadne vyššie ako na Slovensku ale aj ceny sú primerane veľké. Takže nič sa nemení kto má dobrí plat (teda aspoň 1500E) žije si dobre ale kto taký plat nemá (možno 500E) tak sa môže odsťahovať.
Z toho vyplíva že je všade rovnako len záleží od šťastia.
Keď bude mať chudobný Slovák 1546€ tak zase bude iba chudobný to na veci nič nezmení lebo západ bude opäť na inej úrovni ako mi čiže @pernik , @apis napísali pravdu nie že zabil niekto ale napísal to ako to je v skutočnosti a dristy že dobehneme západnú Európu sú pekne od veci lebo oni budú večne o krok ďalej ako my hoci sme spolu v EU
@pernik v pohode áno obhajoval som v určitých veciach ale za to aj môže to že keby sa presne od páde režimu hospodárilo správne a ľudia vtedy vo vláde robili čo mali a snažili sa robiť niečo pre štát, nie iba pre seba a svojí známych tak aj na Slovensku by to inak dnes vyzeralo nehovorím že by sme sa rovnali západu to asi nie ale na inej úrovni by sme boli ako sme.
My nikoho nedobiehame. V Blave je priemerny plat 650 eur , ale co z toho, ked je cela predrazena ?
Rumuni su na tom rovnako, ako my , lebo v rumunsku je vsetko lacnejsie ako tu....... Luxemburi su na tom lepsie len preto, lebo maju sirokospektralnejsiu domacu vyrobu, a co je domace, to je lacnejsie......
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Z toho vyplíva že je všade rovnako len záleží od šťastia.
(Aj ked je pravda že život je tu trochu lepší).
Neber to ako provokáciu ...
Som zvedavý čo sa tu bude diať nasledujúcu pol hodinu
@pernik v pohode áno obhajoval som v určitých veciach ale za to aj môže to že keby sa presne od páde režimu hospodárilo správne a ľudia vtedy vo vláde robili čo mali a snažili sa robiť niečo pre štát, nie iba pre seba a svojí známych tak aj na Slovensku by to inak dnes vyzeralo nehovorím že by sme sa rovnali západu to asi nie ale na inej úrovni by sme boli ako sme.
Rumuni su na tom rovnako, ako my , lebo v rumunsku je vsetko lacnejsie ako tu....... Luxemburi su na tom lepsie len preto, lebo maju sirokospektralnejsiu domacu vyrobu, a co je domace, to je lacnejsie......
presne v roku 3256.