Ahojte, potrebujem v niečom poradiť. Už dlho som chcela mať také do červena vlasy. Moja kamoška mala pôvodne vlasy hnedé a zafarbila si ich na červeno s farbiacim šampónom a má ich krásne tmavočervené. Tak som si dnes bola kúpiť farbiaci šampón, bolo to n
skús klasickú Palettku ale tak červená sa ti aj tak do týždňa zmyje z hnedých vlasov..jak kamoške, viac jej to nevydrží byť také pekné...ale nechápem čo všetci by len tie červené vlasy tu chceli mať...v poslednej dobe to tu je nejaká nová móda takisto ako aj kupovať si foťáky.. nehovorím že sa to teba týka len všade všetky napichané z červených vlasov zrazu
suhlas s @natashatko (hlavne posledne 2 vety, nove mody su a ja ich mam uz obe davno za sebou, este ked to nebolo IN ), cervena farba sa ti vzdy bude vymyvat, akakolvek znacka, cerveny pigment ide vzdy prvy dole...
s červenou farbou skúsenosť nemám, len s ryšavou.. ale keď ti môžem poradiť, tak si nekupuj palette.. kaderníčka mi hovorila, že sú to tie najhoršie farby, čo najviac ničia vlasy, sú v nich najrôznejšie chemikálie či čo.. ja som si dávala palette medenú, ale potom som ju už v žiadnom obchode nemohla nájsť a kderníčka mi povedala, že možno preto, lebo ju prestali vyrábať, lebo strašne ničila vlasy, že im to zakázali čo neviem presne ako.. tak len, že palette asi radšej nie
cervenu, nech som na hlavu dala hocijaku, tak sa vymyvala... a co bolo este horsie (A potvrdila mi to aj kadernicka), ked das na cervenu inu farbu, tak ta sa ti bude tiez vymyvat... bud treba pockat kym sa vymyje uplne az do takej rysavej alebo zperoxidovat... ja som si na cervenu dala ciernu a nic nevydrzala, ale som aj vdacna, lebo to by som musela peroxidovat tu ciernu a takto sa len vymyla do takej hnedej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme