Baby co by ste spravili keby sa vam pacil skoro neznami chalan ktoreho poznate iba z videnia.. ako by ste sa mu prihovorili alebo co by ste robili aby ste zaujali a aby sa pripadne prihovoril on vam?
mne sa to tiež stalo, a tak skús trochu očný kontakt....mne sa tiež páčil jeden úplne neznámy chalan z našej školy, a po čase, keď si všimol, že pokukujem sa mi prihovoril v autobuse, a odvtedy sme boli kamaráti a teraz spolu chodíme už rok
No ti chalani, ktorym nejde len o jedno su obvykle hanblivejsi. Aj ked mu nieco das najavo, mozno nebude vediet ako si to ma vylozit. Resp bude sa bat, ze si to vylozil zle.
Ako ja vzdy hovorim - ked nevies, opytaj sa.
Coho sa bojis ?
Ten strach je len nicim vonkajsim neopodstatneny instinkt
V skutocnosti za neho moze ego. Podvedome sa obavas odmietnutia.
Aha beriem spat.... teraz citam, ze ho poznas iba z videnia. To meni situaciu. No... neviem. My to mame lahsie. Gayovia su tak vzacni, ze sa navzajom jednoducho nemozeme ignorovat Neviem poradit.
@hluzar keď viem, že nemáme nič spoločné... alebo inak: keď jediná naša spoločná "vec" je iba gejstvo a inak už vôbec nič iné, znamená to, že sa máme za každú cenu držať spolu? Nemyslím si. V prvom rade ma na ľuďoch zaujíma či máme spolu "o čom", a je mi jedno či je to žena/muž hetero alebo homo. Darmo môže byť niekto teplý ako žehlička keď sa ani nemáme o čom rozprávať. Keby mi išlo o kkt v prdeli tak to beriem inak, ale iba o to mi zatiaľ našťastie nejde.
Ja som sa nikdy nevyrovnal s tym, ze ma kamosi nechapu. Ako tolerancia ano vsetko v poho ale to skutocne pochopenie vnutra vies.... to mi chybalo.
Takze moj postoj je momentalne taky, ze preferujem spolocnost gayov. A uz nejaku dobu som si vsimol, ze ignoracia jedneho k druhemu je v nasom svete ovela mensia ako v tom heterosexualnom
@hluzar aha táák, to už áno. Ale aj tak. Keď ide o to pochopenie, tak "podivne zvrhlý" človek ako ja, ho nájde len u hŕstky ľudí a z nich tak 1/5 sú G/L. Ja nikoho takého osobne nepoznám a cez net na Slovensku viem o cca 10tich ale ne-gej. Takže bežného smrteľníka toho radšej ušetrím. Ale to nevadí, kým môžem byť medzi svojimi aspoň virtuálne, je to ok ...ale to už som fakt mimo od témy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
on:ale ja tu žiadny krik nevidim
ja:aha tak sorry čau...(do riti....skurveny krik museli ho prave dnes vypiiliť??)
Ako ja vzdy hovorim - ked nevies, opytaj sa.
Coho sa bojis ?
Ten strach je len nicim vonkajsim neopodstatneny instinkt
V skutocnosti za neho moze ego. Podvedome sa obavas odmietnutia.
To je cele.
Lenze toto bohuzial riskujeme vzdy.
Podla mna sa nie je absolutne za co hanbit.
Povedz mu, ze sa ti paci.
@hluzar hmm... skutočne? čím to potom, že ja toľkých ignorujem a vôbec mi to ani netrhá žily?
Ale ak si tak nemyslel tak potom zle robis co robis no
Ja som sa nikdy nevyrovnal s tym, ze ma kamosi nechapu. Ako tolerancia ano vsetko v poho ale to skutocne pochopenie vnutra vies.... to mi chybalo.
Takze moj postoj je momentalne taky, ze preferujem spolocnost gayov. A uz nejaku dobu som si vsimol, ze ignoracia jedneho k druhemu je v nasom svete ovela mensia ako v tom heterosexualnom
Vies co ma strasne sralo ?
Heteracki chalani, ktori si myslia, ze ich balim len preto, ze som mily.
Heteracke baby, ktore si myslia, ze len preto, ze som gay s nimi budem behat po obchodoch s oblecenim ........
Najst cloveka, ktory by sa dokazal nadniest nad cele to kokotne uvazovanie tejto spolocnosti je nesmierne tazke ba az nemozne.
Preto som zvolil tuto alternativu, ktora ma robi celkovo spokojnejsim.
Skus vytvorit taku partiu ludi a budes mat pocit, ze svet je taky aky by si ho chcel ty. Nikdy nebude, ale ten pocit mat urcite budes.