Uz to tu bolo ale niektore vety fakt stali za to .Skratka otvorte si knihu na lubovolnej strane zatvorte si oci polozte prst do knihy a odpiste vetu co tam bola som zvedava ja zacnem :
Dôsledkom križiackych výprav bolo aj pozdvihnutie rytierskeho ducha európskej spoločnosti a vznik nových rytierskych reholí (johanitov, templárov a nemeckých rytierov), ktoré vznikli v Palestíne v priebehu 11.-12. storočia a po ústupe križiakov sa presídlili do Európy a na niektoré ostrovy v stredozemnom mori.
Po vytvorení komplexu cyklín D-cdk4 začína tento komplex fosforylovať represorový proteín rb1, čo však nestačí na jeho odpojenie od regulačnej oblasti génovej rodiny E2F, ktorá sa nemôže exprimovať.
Takovéto dohody byly dalším konkrétním krokem pri pronikání vojenské šlechty na pudu vrchnostenských statku a vytlačování dvorské šlechty z jejích hospodárským pozic.
Tam v smradľavej klietke, kde podpaľači číhali s puškami pri mrežiach a hádzali mi do tváre horiace cigaretové ohorky, som prisahala, že sa už nikdy nenechám zatvoriť. A teraz? Sedím zavretá vo vlastnej pivnici!
Dopravné gombíky dopĺňajúce pozdĺžne čiary sú biele, na mostoch alebo na miestach s nebezpečenstvom výskytu poľadovice sa používajú dopravné gombíky modrej farby.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
funkciách jednej premennej sme pod (jednorozmerným) okolím bodu b (pričom b je buď reálne číslo
alebo jeden zo symbolov +nekonečno, -nekonečno) rozumeli ľubovoľný otvorený interval obsahujúci b, resp. ľubovoľný
interval tvaru (a;+nekonečno) alebo (-nekonečno; a) ak b = +- nekonečno.
.....ufff Dejiny Japonska.
(Vďaka tejto diskusii som si uvedomila, že mám už ukrutne dlho požičaný Goebbelsov životopis, ktorý som ešte ani neotvorila.)
fuj!
nejaká deregulácia bunkového cyklu?
To čo O.o