Chcela by som sa vás opýtať ze ako mám zabrániť vztahu cez internet lebo pisem si s jednym chalanom ale pozname sa aj normalne ale tak stale si dobre pokecame len na nete a tak .. a proste raz sme spolu uz chodili ale bolo to len cez net na verejnosti sme
akoze ako zabranit. ja som si myslel, ze vztah zacina tak, ze ho zacnes nejak. ked ho nezacnes (neurobis nic v tom smere, aby zacal), tak nezacne a tym zabranis jeho vzniku. proste kasli na to a tym tomu zabranis, neviem ake rady ocakavas tu..
že už sme spolu chodili, a na verejnosti sme sa začali zdraviť
Tebe dobre jebe
Posnaž sa nikdy v živote nemať deti, takí ako ty by sa už kotiť nemali, veď to je totálny system errorr mali by ťa zaliať do vosku a vystaviť v Bratislave na námestí ako jedinečný exemplár prijebaného jedinca
,,a proste raz sme spolu uz chodili ale bolo to len cez net "...chodit len cez net sa proste nedaaa to nie je ptm chodenie tak sa stretavajte a zacnite normalne,realne
najprv som sa začala kosiť,že mi slzy tiekli ked som prečítala vetu ,že " chodili sme spolu cez internet a na verejnosti sme sa zdravili " -nemôžem uveriť ...ale inak ako fake ti to vyšlo ozaj to musím uznať ,ale je to tu už otrepané dosť ...vymysli čosi nové a ak je to nedajbože pravda,čo si teraz napísala ,tak potom nechcem mať deti !!!!!!!!!!! alebo im zakážem internet ! =/ kam to speje toto ....
síce ,ale zase ...14 rokov ...to je taký vek ...asi primeraný na niečo takéto ....
tak akoze nechapem vás niektorych , ktory ju tu urazate.. nemate dovod na to ... tak tu dala taku blbost noa co??? ... ved co vas to ma trapit, ked vs to nezaujma taak no coment,.... vsetci nie su dokonaly a mozno sa len nevie spravne vyjadrit co mysli , no
Nechapem akoet ze co tu riesite ... ako keby ste si vy nikdy nepisali s nejakym chalanom a nebolo to viac ako priatelstvo tak sa tu len vyjadrila a prosila o pomoc nie vy ste tu ako uplne debili zacali to riesit ...
"proste raz sme spolu uz chodili ale bolo to len cez net na verejnosti sme sa zacali asi len ze zdravit ale proste nic viac a uz ma to nebavilo tak som to ukoncila"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
že už sme spolu chodili, a na verejnosti sme sa začali zdraviť
Tebe dobre jebe
Posnaž sa nikdy v živote nemať deti, takí ako ty by sa už kotiť nemali, veď to je totálny system errorr mali by ťa zaliať do vosku a vystaviť v Bratislave na námestí ako jedinečný exemplár prijebaného jedinca
"chodili sme spolu cez net" haNbliví!!!
WTF?!?!?!
Dievča, ZOBUĎ SA!!!!!
Ty sa hanbíš za to, že si dieťa?
síce ,ale zase ...14 rokov ...to je taký vek ...asi primeraný na niečo takéto ....