@pubertslatinocelny jj, tuším som tvoj príspevok čítala ako posledný na Birdzi O farebnej schéme Birdzu, nastaveniach monitoru, a nejakých mojich osobných traumách Bola to online konzervácia, ale nejak vágne dlhovlaso a nápadne podobne svojim posledným dvom avatarom si vyzeral
hej stáva a popravde ide o jedny moje najoblúbenejšie sny pretože sú fantastické, mystické a dobrodružné zvyčajne s menšou dávkou hororu teda nie je núdze o adrenalín
@pubertslatinocelny podla mna ti tam strasne zle robila len to ti nepovie....a teraz sa jej mozes snivat znova a nic s tym nespravis hocikedy kedy bude chciet....ked som sa jej snival ja mi tam nechala zlomit nohu :/ ....dpc eva krueger
Neznášam keď sa mi ten istý sen sníva viac krát,asi tak dva roky do zadu sa mi dlhšiu dobu sníval ten istý sen ( nočná mora ) kúpila som si lapač zlách snov .... od vtedy môzem ovplyvniť svoje sny ....je to síce drahe ale pomáha (overené)
Sníval, teraz už nie, rsp. si svoje sny poriadne nepamätám.. ale keď som bola malá(menšia /mladšia ), pamätám si dosť dobre na dva sny, ktoré sa mi opakovali počas dlhej doby... :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Btw pozdravujem @pubertslatinocelny -ô, dobre sa mi s ním v spánku kecalo
a o com sme? a ako som vyzeral?