Potrebujem poradiť Som siedmačka , a od budúceho roku budem na novej škole... Bojím sa že nezapadnem , že ma úplne vylúčia a tak... Tam sa už všetci určite poznajú a sú na seba zvyknutý... Čo určite nemám robiť alebo naopak mám a tak keď tam dojdem?
Tak zo začiatku len načúvaj a nerozprávaj sa príliž veľa, aby si zistila ako sa máš správať keď chceš zapadnúť.. určite nezačni hneď hovoriť nejaké vtipy čo sa zdajú vtipné len tebe alebo ak máš menšinové názory nepresviedčaj o nich celú triedu.. len načúvaj
taká téma tu už bola... no a keď zhrniem rady, ktoré tu boli, tak príď do školy v spodnom prádle a fajči všetkým dookola... neviem či ti to pomôže pri zapadnutí do triedy, ale určite ti to pomôže vytvoriť si predstavu, na aké fórum si sa zaregistrovala...
1.nepreháňaj to s ničím @inequity má s tými menšinovými názormi pravdu a nielen s nimi .......nebuď moc milá, moc slušná, moc cool,....ani keby boli takí ostatní
2. ak ostatní pijú, fajčia a nadávajú a ty nie, nepridávaj sa........slušne poďakuj a povedz nie
3.ak ťa dakto osloví, reaguj!
4.ak máš dáky talent, skromne sa prejav.......krúžky, športy........
5.aspoň trochu sa usmej.......nemusí byť často, stačí, aby to všetci videli!
ano presne tak... okrem iného tu ľudia klamú a zavádzajú... stačí si pozrieť 3 moje posledné ankety. na výsledkoch vidieť, že sa tu dosť klame ...apropo, ankety mali byť 4 (chcel som sa na to spýtať z oboch strán na dva typy útokov, čo sú dokopy 4 otázky), len z demokratických dôvodov bola štvrtá anketa odstránená adminmi, čiže teraz nemôžem objektívne porovnať výsledky ohľadom násilia medzi pármi a týmto chcem zároveň poďakovať adminom za podporu tabuizovania témy ako je násilie medzi partnerskými pármi, ktorému sa očividne na slovensku darí viď. štatistika generálnej prokuratúry
No určite už budú partia, ale možno, že ešte okrem teba príde niekto nový a ak aj nie, časom si určite nájdeš niekoho spriazneného, len treba mať trpezlivosť a správať sa prirodzene. Ak sa budeš správať prirodzene, časom zapadneš.
@kolini ty musis byt silne mentalne retardovany... ja som to chcel este zo strany utoku zien na muzov, aby to nebolo jednostranne... ale o objektivite si s clovekom, ktory tvrdi, ze na vine je obet a nie agresor asi velmi nepokecam
@interrupcio ty musis byt asi narodny trpitel, ked vsade vidis krivdu a zlobu... este navyse ked si zle sformulujes prispevok, potom je skoda ti hovorit A ked ty vidis B aj keby ti dalsi desiati hovorili opak...
nič iba bud prirodzená nesaž a byť nailu vtipná, vtierať sa alebo sa sprvať tak niako proste.. iba si všímaj lúdí okolo seba potom sa nikomu prihovor a tak..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
proste automaticky predpokladaj, že zapadneš, neboj sa rozprávať sa s ostatnými a na nič sa nehraj a nepretvaruj sa...
a keď sa s tebou prvý mesiac nebude nikto moc rozprávať, tak si z toho nič nerob, veď máš aj iných kamarátov
a ty si ho nevšímaj a nepočúvaj ho, má to v hlave trochu pomotané
a ak sa smiem spýtať, ideš z väčšej školy, do menšej, alebo naopak?
2. ak ostatní pijú, fajčia a nadávajú a ty nie, nepridávaj sa........slušne poďakuj a povedz nie
3.ak ťa dakto osloví, reaguj!
4.ak máš dáky talent, skromne sa prejav.......krúžky, športy........
5.aspoň trochu sa usmej.......nemusí byť často, stačí, aby to všetci videli!
@miselka13 @7
ano presne tak... okrem iného tu ľudia klamú a zavádzajú... stačí si pozrieť 3 moje posledné ankety. na výsledkoch vidieť, že sa tu dosť klame ...apropo, ankety mali byť 4 (chcel som sa na to spýtať z oboch strán na dva typy útokov, čo sú dokopy 4 otázky), len z demokratických dôvodov bola štvrtá anketa odstránená adminmi, čiže teraz nemôžem objektívne porovnať výsledky ohľadom násilia medzi pármi a týmto chcem zároveň poďakovať adminom za podporu tabuizovania témy ako je násilie medzi partnerskými pármi, ktorému sa očividne na slovensku darí viď. štatistika generálnej prokuratúry
» www.genpro.gov.sk/domace-nasilie-...
» www.birdz.sk/forum/dievcata-...
» www.birdz.sk/forum/dievcata-...
mas dve ankety z pohladu muzov i zien... tak nepicuj
takze prestan o mne trepat kokotiny o tom, ze za fyzicke utoky si mozu obete len a len samy..
Však buď taká aká si..Niekto s podobnými záujmami si ťa už nájde
A @kolini a @interrupcio musíte sa tu hádať? Neviete sa správať aspoň kus ako inteligentný ľudia?