ahojte tento rok idem s rodicmi na 10dni na dovolenku do chorvatska a chcela by som sa spytat ci tu ma niekto skusenosti s touto destinaciou alebo ak mate blog a mate tam napisany priebeh dovolenky velmi by som bola rada keby som si ho mohla precitat my i
tak chorvátsko je klasika, my sa občas tiež vyberieme na pár dní ..
za mladi som bola v tábore na makarskej (či tam dakde) a teda to sa mi nepáčilo vôbec, kopec ľudí, škaredá voda, čiže to by som si už nerada zopakovala .. teraz keď chodíme tak skôr na ostrovy, tam je to už o poznanie lepšie
Chorvátsko je super Na Krku som bol 3x a dva krát som bol na Makarskej Prostredie krásne, v pohode sa tam dorozumieš, aj keď budeš rozprávať po slovensky a ak miluješ potápanie a hľadanie mušlí a ostatných blbostí, tak sa tam určite nájdeš
Chorvátsko je úžasné.. krásna príroda, more a ľudia sú tam strašne zlatý a majú najlepšiu zmrzlinu akú som kedy jedla! a do ktorej časti presne idete? lebo napríklad v Pule je úžasné Koloseum tam sa treba ísť pozrieť, aj do prístavu
chorvatsko nie je nic prehnane luxusne, ale ani zas nic nezaujimave. chorvatsko je klasika, ktorou sa nic nepokazi. mne sa chorvatsko velmi paci(lo). a v chatkach este to moze byt haluz...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Je to aj dobre na treining pluc.
za mladi som bola v tábore na makarskej (či tam dakde) a teda to sa mi nepáčilo vôbec, kopec ľudí, škaredá voda, čiže to by som si už nerada zopakovala .. teraz keď chodíme tak skôr na ostrovy, tam je to už o poznanie lepšie