mozno ze len ja patrim medzi tych par mladych ludi co by v zivote chceli robit jedno hajit svoj nazor a starat sa sam o seba lebo presne o tom politika je mozeme si zatvarat oci ,ze vsetkym ide o dobro ludu , ale tak z 98% ide o svoje vlastne
Hmm... Pozri... zistila si super vec. Máš ústa, ktoré vedia rozprávať a chceš zarábať ťažké prachy. Naša úžasná politika ti to umožňuje. Otázka však znie: Načo si to povedala všetkým? Určite sa nájdu takí, ktorí by si to možno neuvedomili. Určite sa nájdu takí, ktorí radi kopírujú. Určite sa nájdu takí, ktorým si možno práve teraz zmenila ich životné ciele. Ale bolo to potrebné? Čím viac ľudí sa bude hrnúť do politiky, tým sa budú tvoje šance na úžasný úspech znižovať a to môžeš mať akokoľvek vyvinutý dar reči. Totiž... vládnu peniaze... Myslím, že takéto nápady by si si mala egoisticky nechávať pre seba a tým odstrániť zbytočnú konkurenciu. Podotýkam, zbytočnú...
Politolog je clovek, ktory do vsetkeho keca, aj ked netusi o com. Nema politicku moc a teda ani zodpovednost. Vzdy obhajuje nazory svojich mecenasov, aj ked s nimi vnutorne nesuhlasi. Ak hovori to, co chcu redaktori pocut, teda presadzuje myslienky majitela daneho media, bude pozyvany k debatam a bude mi venovany medialny priestor. A samozrejme, zaplatia mu. Inak zapadne prachom zabudnutia.
V 16 rohoch si v obdobi, kedy chces prejavit vlastny nazor a myslis si, ze niekoho zaujima. Na 99% z toho vyrasties. To 1% je ze z teba bude politologicka. Ak samozrejme budes mat na tto zaludok.
chces byt POLITOLOGICKA (taka co v TA3 keca k debilinam co sa deju svoj nazor ako Grigorij Meseznikov , alebo chces byt POLITICKA (taka co sedi do mikrofonou rozprava: nie takto nie, budem hajit slobodu bla bla bla a preto chcem presadit bla bla bla)?
Chavez, akoze preco? Pepa511 nepredstavila svoj program, pise ze chce pomahat, co jej verim, lebo v teenagerskom veku som aj ja mal idealy a vlastne este dost nedavno som mal idealy (ale uz mi ich spolocnost a debili okolo mna znicili)...
Problem je ze Pepa511 o 4-5 rokov pochopi, ze NIKOHO NEZAUJIMA, ZE CHCE POMAHAT, ze tych dolezitych ludi to proste nezaujima, je im jedno ze ty chces pomahat, oni riesia svoj biznis...
Hulo, ano vyrastie z toho, o 4-5 rokov zisti, ze dospelych ludi fakt jej nazor nezaujima. Ale toto je BIRDZ, toto je o vyjadrovani sa, ano ked napises nazor o politike na blog, tak skor ti 20 ludi vynada ze si laviciarka, ak naopak napises nieco pravicove, tak ti vynada 20 krat jeden Azel, ale to je v pohode. Ty mas nazor, on ma nazor, ostatni maju nazor. Nikto ho tu neberie, ber to tak, ze tu na BIRDZ chces vyjadrit svoj nazor, a ini ludia ti vyjadria ich nazor, ked vsak vyrasties o par rokov z BIRDZu, zistis, ze sice tu sa ti vyjadrilo k tvojej "politickej teme=teme ktora malokoho zaujima" zopar ludi a zvacsa ti pisali, pravy opak toho co si chcela citat, v dospelosti vsak zistis, ze tych ludi to uz naozaj nezaujima, a tuto ta aspon niekto cital a vynadal ti, ale v realnom svete ta budu mat na haku...
Ak chces pomahat, da sa, ale radsej si sprav nejaku firmu/nadaciu, (firmu=a zo zisku podporuj dobre veci - o to som sa snazil, resp. chcem sa snazit ja; nadaciu=ak mas dobry marketing, tak ti to vyjde) a pomahaj... Ak chces pomahat v politike, tak maximalne na komunalnej urovni, ze by si mohla byt dobrou primatorkou v dakom meste (ale aj tak ta nezvolia, lebo nikoho z dospelych nezaujima co hovoris, ale k akej strane patris), ale do vysokej politiky kvoli pomahaniu nechod.
Pred par rokmi som pracoval v TA3 (ano v televizii), a jeden kamos z telky (heh ako to znie) mi vtedy hovoril, ze uvazuje ze vstupi do SDKU (vtedy bola vo vlade), on to odovodnoval tym, ze volaju ho do Smeru aj do SDKU, ale ak si ma vybrat, tak "momentalne sa da dobre zarobit iba v SDKU", teraz by mozno hovoril pravy opak, ale je mi to jedno, nezaujima ma to. Nechcem mat s tym nic spolocne.
ak chces naozaj pomahat Pepa511, vymyslime daco ine tu na BIRDZ, nejaky fond/nadaciu/aktivitu, budeme lobovat, tak sa nam nieco mozno podari (i ked skor pochybujem - tu na Slovensku ludi nezaujima nic len peniaze, ich vlastne peniaze, ale vyrastu z toho, ale budu musiet prejst mozno 2-3 generacie)...
ved ja si z toho nic nerobim ale je rozdiel na niekoho nadavat , ked si sam nic neurobil tym ze tu nadavate nedokazujete svoju velkost , ale to ako dole ste "normalny ludia " vid ja a tomas kecame normalne , naco o niekom nadavat ludia uvedomte si ze nemozete si otvorit na niekoho v takom style usta ked ste nespravili ani to co on vystudujte pravo , dostante sa tam , prejdite cez vsetko co vam stoji v ceste a potom povedzte , popripade niekomu nadajde nadavat vie kazdy , dokazuju nam to nasi otcovia ked sedia vecer pri pive ale nie kazdy sa vie porozpravat s kludom
ja som mala nocnu chvilku , nikdo na nete a mladych ludi politika a veci s tym suvisiace aj tak nezaujimaju tak som si napisala to co si myslim zabite ma preto (ci radsej nie ? )
trosku si uzivajte zivot , zite svoje sny , dosiahnite to co chcete a nie nadavat na niekoho kto to dosiahol , alebo komu sa dari z toho nevyzijete
nemam problem kritizovat roberta fica bez toho aby som dosiahol to co on. nemam ambicie stat sa predsedom vlady len na zaklade toho, ze 40% ludi mi zozere vsetko, co poviem. ludia sa stazuju na drahe potraviny, preto fico hlada nepriatelov v obchodnych retazcoch. ludia sa stazuju na byvalu vladu, preto je byvala vlada ficov nepriatel cislo jeden. a este sa treba pochvalit cudzim perim. to je sposob, ako ziskat 40% sympatizantov.
no a este jedna vec.. vytaca ma ta neuveritelna arogancia celej sucasnej vlady. oni si totiz vobec neuvedomuju, ze z dani si ich platia vsetci ludia, nielen ich sympatizanti. a neuvedomuju si, ze maju byt sluzobnikmi obcanov a nie nejakymi vladarmi s neobmedzenou mocou nad vsetkymi obcanmi.
a kazdy obcan ma pravo vediet vsetko o jednotlivych krokoch vlady, ma pravo vyzvedat sa informacie, napriklad prostrednictvom medii, mr.fico to vsak nie je ochotny akceptovat a z novinarov sa stava stvana zver.
hm, vlastny nazor. take nieco existuje? dievca ovladaju ta odkedy si sa narodila a zacalo to krstom, na ktory sa ta urcite nikto nepytal. ak pokrastena nie si, tak si zacala dejepisom na zakladnej skole. dejiny su take a nijak inak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
asi mame rovnake sny ... ale mne nejde o tie peniaze ktore sa tam zarabaju ale skor o vseobecny rozvoj nasho statu a obyvatelov ktory tu ziju ... chcem konecne dosiahnut politiku ktoru budu ludia obdivovat a nie na nu len nadavat ( aj ked dnesna politika je asi len taka ) ... nech uz ty politici urobia cokolvek stale sa niekomu nepaci ( daju dochodcom ,nepaci sa mladym ...)Viem ze sa neda uspokojit vsetkych ale kybyze sa viacej snazia urcite to aspon s casti pojde ... a moja rada - ak sa chces venovat politike vyber si nijaky iny odbor a vyske urcite nie POLITOLOGI, lebo politologia je diskutovanie a fylozofovanie o samotnej politike a ak sme na tom rovnako urcite netuziss len fylozofovat ale chces aj konat ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Podtrhnute a sectene: dobry joke, zasmial som sa (a snad sa do politiky nedostanes - jeden fico boato staci na cele tisirocie )
len to som chcel
Tiež viem o lepšom spôsobe, ale nechám si ho pre seba.
Ale je pekne ze mas sny
V 16 rohoch si v obdobi, kedy chces prejavit vlastny nazor a myslis si, ze niekoho zaujima. Na 99% z toho vyrasties. To 1% je ze z teba bude politologicka. Ak samozrejme budes mat na tto zaludok.
chces byt POLITOLOGICKA (taka co v TA3 keca k debilinam co sa deju svoj nazor ako Grigorij Meseznikov , alebo chces byt POLITICKA (taka co sedi do mikrofonou rozprava: nie takto nie, budem hajit slobodu bla bla bla a preto chcem presadit bla bla bla)?
Problem je ze Pepa511 o 4-5 rokov pochopi, ze NIKOHO NEZAUJIMA, ZE CHCE POMAHAT, ze tych dolezitych ludi to proste nezaujima, je im jedno ze ty chces pomahat, oni riesia svoj biznis...
Ak chces pomahat, da sa, ale radsej si sprav nejaku firmu/nadaciu, (firmu=a zo zisku podporuj dobre veci - o to som sa snazil, resp. chcem sa snazit ja; nadaciu=ak mas dobry marketing, tak ti to vyjde) a pomahaj... Ak chces pomahat v politike, tak maximalne na komunalnej urovni, ze by si mohla byt dobrou primatorkou v dakom meste (ale aj tak ta nezvolia, lebo nikoho z dospelych nezaujima co hovoris, ale k akej strane patris), ale do vysokej politiky kvoli pomahaniu nechod.
Pred par rokmi som pracoval v TA3 (ano v televizii), a jeden kamos z telky (heh ako to znie) mi vtedy hovoril, ze uvazuje ze vstupi do SDKU (vtedy bola vo vlade), on to odovodnoval tym, ze volaju ho do Smeru aj do SDKU, ale ak si ma vybrat, tak "momentalne sa da dobre zarobit iba v SDKU", teraz by mozno hovoril pravy opak, ale je mi to jedno, nezaujima ma to. Nechcem mat s tym nic spolocne.
ak ch
Všetko čo vidíte okolo nás je práca niekoho iného, nie toho poje****** Fica
ja som mala nocnu chvilku , nikdo na nete a mladych ludi politika a veci s tym suvisiace aj tak nezaujimaju tak som si napisala to co si myslim zabite ma preto (ci radsej nie ? )
trosku si uzivajte zivot , zite svoje sny , dosiahnite to co chcete a nie nadavat na niekoho kto to dosiahol , alebo komu sa dari z toho nevyzijete
-MILUJTE SA ,MNOZTE SA (ALE NIE prilis)
PS: aspon gramatiku zlepsi
a kazdy obcan ma pravo vediet vsetko o jednotlivych krokoch vlady, ma pravo vyzvedat sa informacie, napriklad prostrednictvom medii, mr.fico to vsak nie je ochotny akceptovat a z novinarov sa stava stvana zver.