Čaute. Prosím všetky dušičky o názor. Som so "svojím" asi mesiac. Momentálne po operácii kvasím doma a dnes mi napísal dokopy dve správy na FB, žiadny telefonát, sms, nič. Ľudovo ma má v p*či. Nie som typ čo vypisuje, keď nevidím ochotu. Uvítam postrehy.
@nello som tak strašne nahnevaná, ani si nevieš predstaviť ako. To vážne neexistuje normálny chlap? Nie taký čo vypisuje 1000 správ denne alebo naopak má vyj*bané?
vies, nechcem byt za zleho, ale ak niekomu na niekom zalezi tak si prenho najde cas aj na svoj vlastny ukor...ak ti nenapisal tak zrejme si v zozname jeho priorit niekde tam vzadu za inymi vecami...
rovno sa ho opytaj ci mu na tebe zalezi, a ako to vidis ty...ak sa uvedomi tak bude lepsie...ak sa neuvedomi, tak ho niekam posli a aj tak bude lepsie...
@wayne Nie si za zlého...ver mi, že už niekoľko hodín nad tým uvažujem. Len nechcem byť za hysterku, lebo vážne taká nie som. Ale toto je príliš. Tak ja sedím doma a trpím a on mi nepošle ani jednu solídnu správu. Ďakujem pekne.
@naughty_bex vies, tu je aspon vidiet kto Vas vztah ako berie...tebe na nom zalezi a teda trapi ta to...jeho zrejme nie, ked sa sprava tak ako sa sprava...verim ze sa rozhodnes spravne...
@wayne Očividne som zase za idiota, čo do toho šiel. Už teraz to ľutujem a to sme spolu sotva mesiac. Vždy som taká naivná hlupaňa, čo sa potom popáli.
Možno to zle chápem, a veľkú rolu v tom hrá aj fakt že mám nulový kontext, ale nevidím v tom nič zlé.
"Len dve správy na FB a žiadny telefonát" to ako vážne? A čo akože teraz
Ako mozno som tiez hovado ale ked som v praci tak si s nikym nepisem, lebo som praci a makam a tak priatelke zvacsa odpisem max cez obednu prestavku. Cize napriklad v tomto ho chapem. Taktiez ked nieco robim tak sa tomu potrebujem venovat, nedokazem sa susdredit na dve veci naraz. Preto ked sa idem ucit tak sa ucim a neodpisujem, ani ked idem pozerat film atd.....
@acvd43xa7w dievča moje, kde som písala, že sa idem rozchádzať? a prečo mu nezavolám ja... lebo neviem čo robí a kde je, či nebudem vyrušovať.... kdežto on vie, že ja som iba doma. Ďakujem za hejt, keď sa raz dopracuješ k podobnej situácii, spomeň si na mňa.
@scimitar101 nepotrebuješ kontext. A vzhľadom na to, že nemôžem nikam chodiť (som po operácii), čakala som od neho trošku súcitu a záujmu, to je všetko
Ježiš, si s ním mesiac, ho pošli dokelu keď nemá záujem, urobila by som to už dávno... nepíš mu ani, ak sa ti neozve do istej doby tak ho niekam pošli. Podla mňa v živote by sme sa nemali zaoberať ľuďmi, ktorí o nás nestoja. A držím palce a skoré uzdravenie
@candycloud ďakujem za reakciu už sa ozval... vraj mu odišla baterka a nemohol nájsť nabíjačku, vieš jak a ešte sprdol mňa že čo šaliem...to je jedno.. čas ukáže
@naughty_bex daj mu čas, mne toto robi najlepši kamarat, dal sa dokopy s byvalkou a už pre neho nikto nie je dost dobry asi tym že mu budeš vypisovat dookola si nepomožeš, daj tomu čas a ... vypičuj mu až potom
Najlepšie je predsa sa porozprávať... nie držať formu, že ťa to vlastne neštve a že ti nezáleží... lebo možno mu ozaj nezáleží ale ty budeš v sebe dlho živiť, že on je predsa super...
@lintuska je pod moju úroveň vypisovať a vyvolávať , toto ja nerobím zo zásady, aj keď sa tu zdvihla vlna kritiky že čo sa neozvem ja povedala som si svoje, zase nemám dôvod mu neveriť a keď mi klamal, nájdem si ho a budem zlá
Tak potom teda ešte viac nechápem dôvod tvojich otázok tu pre nás... každý človek a teda i medziľudský vzťah je jedinečný... preto takéto veci každý vidí inak. Máš na to ešte nejaké vysvetlenie?
Naopak sú potom veci, ktoré sú prirodzene ľuďom dané a ktoré často porušujeme a potom sa čudujeme prečo sme vlastne nešťastný zo seba a z našich vzťahov.
No a na tieto "fixné" veci, ktoré sú pre každého takpovediac rovnaké, som tu už dosť dlho nevidel otázku...
@georg21 zaujímal ma všeobecný názor na túto tematiku a toto je môj deň 3 od operácie...úprimne dosť sa nudím a naštvalo ma, že sa neozval od rána preto som tu hodila otázku
@naughty_bex ved prave .. ak je to podobny pripad, tak sa bude vyhovarat že ved nič sa nedeje, ja najčastejšie počuvam "prepač zaspal som" skoro každy den od 4tej do 10tej ... taka klasika
@lintuska neboj sa, ja som síce tolerantná, ale nebude so mnou nikto zametať....čiže pokiaľ by bol môj kamoš páči sa, mám ťa v riti, ale keďže spolu chodíme, ja nebudem v kuse rozmýšľať nad tým kde je a čo robí, lebo sa mu nechce mi písať. Verím, že sa mu vybil mobil, stane sa to. Uvidíme čo bude ďalej. Keď sa bude podozrivo často vybíjať, dostane prepúšťací dekrét
@lintuska mi niečo hovor, ja som ako dynamit s krátkou zápalnou šnúrou... a snažím sa pokojne...keď to povedz mojej povahe. Už aj tak je to lepšie ako keď som bola mladšia.
@17 nj tak uz chapem, preco na teba jebe
nabuduce sa nepytaj na postrehy ostatnych, ked nechces pocut kritiku. a pomlc o tom, k akej situacii sa ja mam dopracovat, ked ani netusis, cim som si ja presla a mesacny vztah si mozes strcit
@acvd43xa7w nech sa ti darí podobne môžeš naložiť so svojimi komentármi na moju osobu, keďže ma poznáš rovnako ako ja teba čiže nijak netuším však prečo útočíš a nesprávaš sa ako normálny človek, ale ako trieska v zadku. Pokiaľ viem, nič zlé som ti nenapísala, takže toľko odo mňa. Žij dlouho a blaze.
tak ako neuraz sa ale je to kokot sak predsa keby si bola moja baba tak by som ti minimalne kazdy druhy den volal alebo ta nejak kontaktoval a keby som mal moznost tak ta aj casto navstevoval ked si po operacii keby som ta mal rad
Tusim sme obidve v podobnej situacii, tiez som s mojim vyse mesiaca a tiez mam povahu ze sa dost rychlo vytocim a rozculi ma hociaka malickost. Ale poviem si ze sak co, tak mi neodpisal na spravy na facebooku aj ked ich videl, je to len hlupy internet nebudem robit sceny a je piatok vecer, tak sa zabava vonku, asi proste nema cas odpisat, nebudem ho rusit...... A samozrejme, klasicka vyhovorka mojho: "mal som vybity telefon", no co mu nato povis, aj ked vies ze bol online o 4rano, hm no, tak asi proste nebol schopny odpisat.... Neskutocne ma to vytaca, ale poviem si: hlavne nerob sceny , nechces sa predsa hadat, nekaz to. Postazujem sa na birdzi a snazim sa nato "zle" nemysliet
@vance môj nie je taký, že by videl a a neodpísal... on nebol online celý čas. Takže beriem že ten mobil mal vážne vybitý (alebo si vypol chat ) jasném že scény nebudem robiť, ale ani nebudem ticho, keď sa mi niečo nepáči, čiže sme si to vydiskutovali a je to. Verím mu, nemám dôvod mu neveriť, ale keď sklame moju dôveru, dovidenia. Takže som tiež trochu z nervov urobila anketku To je jedno, bitch z komentáru @35 očividne nepochopila o čo ide, ale som rada, že ty rozumieš takže držím palce!!!! Nech sa tí chlapi niekedy trošku uvedomia!
@torpedo08 išli o 1 deň čo sa nijak neozval... ja som trošku výbušnejšia povaha (on tiež)... ale ďakujem, je super, že vieš ako sa chovať k ženám dúfam, že sa dnes/zajtra ukáže, lebo potom sa týždeň neuvidíme
@vance ja mu tak isto verim. Neviem ci robim dobre, ale to uz je ta zenska naivita, na ktoru vzdy doplatim. Ja som zase ticho, este nejake tutovecky som sa podozvedala, tak len cakam kedy vybuchnem
@naughty_bex ono to tak proste je, nieje to pocit, ved si bola na operacii a ani ta nepozrel ze ako sa mas a tak. dalsia co si dobre vybrala ... ved co to mas za frajera ze ta po operacii ani nepozrie ? ...
@yoshtixiang perlička: je Valentína a ja ležím sama na posteli, zatiaľ čo môj "bohovský" frajer je na oslave narodenín nejakej "kamošky" .... fajn že??
@naughty_bex ja som môjho posielal rád preč ku kamarátom, už mi liezol na nervy bol som takto pred rokom vo Francúzsku na niekoľko dní a ani mi nezavolal ani nič, iba ja som volal, aj to bolo monotónne, že ja som rozprával iba takže som rád, že mám takéhoto z krku
@yoshtixiang čo ti na to mám povedať? neviem či je horšie mať denne 150 správ (bývalý) alebo nič (súčasný).... uvidíme. Každopádne, začína mi to byť jedno.
@naughty_bex Tak to ti držím fakt palce a obdivujem tvoju povahu ....alebo nie.....on na teba doslovne kašle a ty chceš ešte vysvetlenie? WAU to si dievča zabila na tvojom mieste by som okamžite otočil tú loď na ktorej si nech pekne od dopláva k tebe a povie vysvetlí ospravedlní sa atd a to by ti malo otvoriť oči a malo by ti dôjsť že to nieje chlap pre teba Neexistuje na toto ospravedlnenie nežijeme v dobe že on šiel na vojnu a jeho list stratila pošta. Pokiaľ viem zamilovanosť trvá tri mesiace ty si s ním mesiac a má ťa na háku? Ako ste mohli vôbec začať spolu chodiť ty si ho k tomu dotlačila ako sry ja ťa nechcem hejtovať len neviem či mi je ťa ľúto alebo čo vlastne ak si vážiš samú seba úplne by som ho ignoroval a vykašľal sa na neho
@fabre chcem vysvetlenie, lebo by som rada vedela čo mu chodí hlavou je mi jasné, že dnes sa dá hocijak ... nemusíš ma hejtovať... ku podivu dotlačil ma k tomu on to je tá zábavná časť neboj sa.... všetko sa mu vráti stráca moju pozornosť
@naughty_bex Chceš vysvetlenie nemal ochotu ti ani len napísať to svedčí o tom že mu hlavou behá akurát tak H*** podľa mňa prepáč ale ak nemal naozaj dať si námahu sa ti ozvať čo i len napísať u mňa by stratil možnosť mi to vôbec vysvetliť a nie že by som sa požadoval toho Tak tomu verím tak dotlačil ťa a zrejme prišiel nato že to nieje ono alebo čakal viac čo ja viem asi mal iné sexuálne predstavy alebo mal len nutkanie sa na niekoho naviazať ako dôvody tých môže byť naozaj veľa no ja by som to neriešil ja by som sa po tomto na takého človeka jednoducho vykašľal
@yacopsae nemyslím, že mi to povedia... kým sa on nerozhodne mi to povedať nebudem vedieť nič....iba sa snažím prísť na to a tu mám aspoň nejakú vzorku názorov...z čoho každý môže byť správny
a to si myslím skrz seba, lebo tieto komunikačné problémy sú mi blízke.
hlavné je podľa mňa to, aby si vedela, že ten daný človek ťa má rád a každý tvoj impulz ku kontaktu mu robí radosť (a nie otravu) - a potom je to už easy, lebo sa mu môžeš ozvať vždy keď chceš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
81 komentov
rovno sa ho opytaj ci mu na tebe zalezi, a ako to vidis ty...ak sa uvedomi tak bude lepsie...ak sa neuvedomi, tak ho niekam posli a aj tak bude lepsie...
nemas co stratit...vela stastia
a mimochodom, prijemnu liecbu a skore uzdravenie
Ďakujem pekne.
"Len dve správy na FB a žiadny telefonát" to ako vážne? A čo akože teraz
mozno nieco robi, mozno ma chujovu naladu, mozno zaspal, ked chces s nim hovorit, preco mu nezavolas ty?
Naopak sú potom veci, ktoré sú prirodzene ľuďom dané a ktoré často porušujeme a potom sa čudujeme prečo sme vlastne nešťastný zo seba a z našich vzťahov.
No a na tieto "fixné" veci, ktoré sú pre každého takpovediac rovnaké, som tu už dosť dlho nevidel otázku...
nabuduce sa nepytaj na postrehy ostatnych, ked nechces pocut kritiku. a pomlc o tom, k akej situacii sa ja mam dopracovat, ked ani netusis, cim som si ja presla a mesacny vztah si mozes strcit
a to si myslím skrz seba, lebo tieto komunikačné problémy sú mi blízke.
hlavné je podľa mňa to, aby si vedela, že ten daný človek ťa má rád a každý tvoj impulz ku kontaktu mu robí radosť (a nie otravu) - a potom je to už easy, lebo sa mu môžeš ozvať vždy keď chceš
ak to tak teda ešte nie je, zisti to čím skôr.