musím sa priznať, že rada spím, ale najväčšie potešenie mám z toho, keď môžem ešte po tom čo sa prebudím ďalšie dve hodiny ležať v posteli a predstavovať si rôzne príbehy Keby nemusím spať, tak by mi zostalo viac času na čítanie
asi sa stotožnujem s @1 a @2 , ale keby nespavám asi by som ten čas pravdepodobne len premrhal , teda pokial by som vobec necítil únavu, to je nieco ine, mozno v tedy by som robil aj nieco produktivneho. Ako viac cital a tak....
tak... asi od druhej do piatej rana by som sa vzdelaval.. hladal na internete zaujimave veci a podobne.. od piatej, siestej by som bol vonku do dajme tomu deviatej (pretoze vtedy je vonku krasne) blizko prirody a lesa... o deviatej do obchodu a domov sa najest hh... velmi by ma bavilo nespat. skoda ze to nejde
využil by som ho produktívne. a síce milujem zmenené stavy vedomia, vrátane spánku, ale spánok je veľmi neefektívny spôsob, ako tieto zmenené stavy vedomia dosiahnuť:
1. musím spať vtedy, keď to chce moje telo a nie vtedy, keď to chcem ja
2. nad tými zmenenými stavmi vedomia štandardne (mimo lucidných snov) nemám žiadnu kontrolu. niekedy sú to teda úžasné sny, niekedy úplne o ničom...
3. sny tvoria len krátku časť celého spánku.
pri pozeraní Twilightu som na to tiež myslela a asi by ma trafilo lebo ja rada spím. a neviem si predstaviť deň-noc bdieť a proste asi by ma všetko rychlo omrzelo... ja som rada že potrebujem spať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
a zrejme by som ho vyuzila rovnako produktivne" ako za bdela
1. musím spať vtedy, keď to chce moje telo a nie vtedy, keď to chcem ja
2. nad tými zmenenými stavmi vedomia štandardne (mimo lucidných snov) nemám žiadnu kontrolu. niekedy sú to teda úžasné sny, niekedy úplne o ničom...
3. sny tvoria len krátku časť celého spánku.