@janehonda moje telo si spánok nejako nevyžaduje. U mňa je normál 2 - 5 hodín denne max aj keď spím. A keď niekedy nespím 4/5 nocí tak je to v pohode. Potom stačí 6 hodín spánku a je mi dobre Po desiatich som spal asi 11 hodín
Neviem. Nikdy som to nerátala. Ale viac ako dva dni. Ale to bola nespavosť spojená s dochádzkou do školy, takže vnoci som rátala komáre na stene a cez deň som bola zavalená učebnicami.
4 dni v kuse a tyzden s prestavkami, ale este som sa nesnazila o trhnutie rekordu koli tomu, ze mam z toho vzdy vysoky tep, co neznasam a hlavne sa s takym tepom zle zaspava..
nie vôbec ludsky rekord v drzani rekordu co najdlhsie nespat je 11 dny a ty napises ze 10 iba par pripadou je na svete kedy ludia nespali aj niekolko rokou ale tosu uz choroby.... alebo mozno ze aj ty mas nejaku chorobu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
inak kamarát mal jeden týždeň nočné a cez deň nespal a vydržal 5 dní a na piatej nočnej zaspal v práci na stole
umna by bola vhodnejsia otazka ako dlho som spal