rozpravajte sa o jablkach o ich chuti a mnoh inych veci. o rodicioch o starkych o zazitkoch kazdy den je predsa iny zaitok predsa nie?
ak komunikacia medzi vami viazne tak fakt na co ti je taky partner. Ake ma zalubi? skus sa k tomu priblizit. Urcite s kamosmi nie je iba ticho. Trpezlivost ruze prinasa. Ale s tymi ktorimi si nemam co povedat sa ani moc nebavim a ak sa bavim tak len zriedka. Podla mna vsah je o komunikacii a ked si nemate co povedat tak to ani nenatahujte a rozite sa. ale to je len moj nazor zasa neber to vazne.
suhlasim s kaskom.....vztah je o komunikacii ...mne sa to par krat tiez stalo a ked uz bolo brutalne ticho zacali sme sa radšej olizovať...a toto neni spravne
Ja mam v poslednej dobe podobny problem akurat ze sme spolu uz takmer 3 roky...a ja teraz robim,teda brigadujem a ked stade pridem tak som nervozna a on sa so mnou nechce ai rozpravat?!
Martina007: no a nemas ty nahodou priatela s ktorym si tusim 7mesiacov a nevedela si co mu mas kupit k 18?
Ak nekomunikujete, tak na co ste spolu?
Nikol11: Nuz mozno sa s tebou nechce rozpravat prave preto ze si nervozna a reagujes unahlene/agresivnejsie ako obycajne. A ked sa chce vyhnut hadkam, tak radsej nekomunikuje. Cize skus to v sebe potlacit, nahodit smile a uvidis co to spravi.
Ak je pravda to, co napisal Chavez, ze ani si nevedela,co mu mas kupit, tak vam to dlho asi uz urcite nevydrzi smola dievca, ale ak je ti trapne ticho medzi tebou a tvojou polovickou, mas to na picu
btw...len s pravym priatelom mozes byt spolu a mlcat...
a este je tu riesenie: nerozmyslaj silou mocou nad tym, co mas v danom momente povedat, nehovor nic ked nemas co a hovor, ked bude co a budes mat aj chut. A hovor hocico, nad cim prave rozmyslas...to, co s ati premieta v mysle, hovor aj ustami...ale nie take akoze "Boze, co mam povedat? No co?!"...
to znamena, ze nechodis so spravnym chalanom. pretoze ten s kym chodís, ťa má zaujímať a je obrovske mnozstvo tém na ktore by ste sa mohli bavit.ak sa ti neotvorí, nevidis do neho a tým pádom nie je mozné, aby vás ten vzťah napĺňal.lutujem, ak nechce, komunikovat, je to stratené.
To je dost blbe...asi nieco vo vasom vztahu nebude v poriadku....ja mam priatela skoro 4 roky a sme spolu takmer kazdy den a este sa nam nikdy nestalo, zeby sme sa nemali o com rozpravat
aj ja som mal volakedy taky vztah ktory zacal len koli tomu ze sme sa navzajom sebe pacili no konverzacia po 30tich minutach viazla... aj mne dosli monology a ked uz fakt nebolo o com tak sme sa aspon bozkavali... no nevydrzalo to dlho.. a obidvaja sme vedlei ze to nema vyznam... a teraz mam vztah 5 mesiacov no este nebolo dna kedy by sme spolu nemali o com... on proste k tebe nepasuje... porozpraqvajte sa o tom a radsej to nechajte tak.. bude to tak najlepsie... z vlastnej skusenosti... ...hladaj dalej...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Ved rozpravat sa da aj o uplnych blbostiach...
Kolko ste spolu ze sa uz nemate o com rozpravat?
ak komunikacia medzi vami viazne tak fakt na co ti je taky partner. Ake ma zalubi? skus sa k tomu priblizit. Urcite s kamosmi nie je iba ticho. Trpezlivost ruze prinasa. Ale s tymi ktorimi si nemam co povedat sa ani moc nebavim a ak sa bavim tak len zriedka. Podla mna vsah je o komunikacii a ked si nemate co povedat tak to ani nenatahujte a rozite sa. ale to je len moj nazor zasa neber to vazne.
Ak nekomunikujete, tak na co ste spolu?
Nikol11: Nuz mozno sa s tebou nechce rozpravat prave preto ze si nervozna a reagujes unahlene/agresivnejsie ako obycajne. A ked sa chce vyhnut hadkam, tak radsej nekomunikuje. Cize skus to v sebe potlacit, nahodit smile a uvidis co to spravi.
btw...len s pravym priatelom mozes byt spolu a mlcat...
a este je tu riesenie: nerozmyslaj silou mocou nad tym, co mas v danom momente povedat, nehovor nic ked nemas co a hovor, ked bude co a budes mat aj chut. A hovor hocico, nad cim prave rozmyslas...to, co s ati premieta v mysle, hovor aj ustami...ale nie take akoze "Boze, co mam povedat? No co?!"...
tiez niekde na party
alebo napriklad na prechadzku do prirody, muzea pri chodení sa lepsie rozprava.