* mm, a teraz to vyzera . . . teda na pravu mieru su krajiny kde to to tak nejak je ale nemozno to povedat o celom kontinente. Teda nieje Afrika, ako Afrika a Azia, ako Azia.
Neboj,raz príde niekto pre koho budeš najdrahšia na svete. Len vydrž a nemaj také čierne myšlienky,že bezcenná.Okolo teba je dosť ľudí,ktorí si to o tebe nemyslia.
pripadám si tak takmer stále.... neviem, čo na to povedať, proste si žijem, to nie je rakovina. a snažím sa to ľuďom nevešať na nos a ani o tom nezakladám diskusie.
ale počkaj, tuším som počula, že keď si nakreslíš na zem pentagram a trikrát okolo neho preskackáš na jednej nohe proti smeru hodinových ručičiek za svetla sviečok a výkrikov "kotkodák", prejde to!
ale vážne teraz. odkiaľ máme vôbec vedieť, čo je tá bezcennosť a či ťa napríklad doma rodičia týrajú, alebo či ti "len" straší v hlave. na hentak formulované otázky nečakaj svetoborné odpovede. (a v tomto prípade možno ani na tie podrobnejšie....)
@cjubou tvoj druhý odsek mi už napadol a to v súvislosti s tým, či autor diskusie nemá len nejakú pubertálnu náladu moja teória je, že dlhodobo bezcenne sa cítiaci človek nebude zakladať diskusiu, v ktorej by mohol byť konfrontovaný s faktom, že je to naozaj pravda. ale to je len taká teória
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
@domacikkiss nie si bezcenna. v afrike by za teba dali vela tiav, som si ista
Aspoň od teba nikto nič nechce, nikto nič neočakáva.
ale vážne teraz. odkiaľ máme vôbec vedieť, čo je tá bezcennosť a či ťa napríklad doma rodičia týrajú, alebo či ti "len" straší v hlave. na hentak formulované otázky nečakaj svetoborné odpovede. (a v tomto prípade možno ani na tie podrobnejšie....)
a človek si tak občas pripadá, keď sa mu zdá, že ho nikto nepotrebuje, nechce, nevníma - ale väčšinou to prejde