@emilywolf pochodila som veľa obchodov, v niektorých ani vôbec tento druh nemajú, a keď aj tak objednávajú a veľkých a nevedia ani ako starý prídu
Chlapci, a čo keby ste prestali..Teda, aspoň @roman103 , ja som sa pýtala na chov a predaj, a nie na to či ho zastrelíš keď ho uvidíš, to ma vôbec netrápi
@ruderenee a keď sú tieto nahacinky malé, narodia sa so srsťou a potom ich do 2 mesiacov vypadajú?
@kikuskaa710 nie, narodia sa holate, všekty patkane sa rodia holate. len maš veľa druhov nahačikov, niektore nemaju vôbec ani fuziky ani srst, môj prvy nahačik mal ale take biele paperie na nošteku a na labkach, táto druhe ma len jemnučke fuziky stočene
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Chlapci, a čo keby ste prestali..Teda, aspoň @roman103 , ja som sa pýtala na chov a predaj, a nie na to či ho zastrelíš keď ho uvidíš, to ma vôbec netrápi
@ruderenee a keď sú tieto nahacinky malé, narodia sa so srsťou a potom ich do 2 mesiacov vypadajú?