ťažko povedať, akej je farby...taká čierno-tmavomodro-tmavozelená, presne ako môj bike.
a som za prilby, lebo už som mal pár adrenalínových chvíľok
navyše sa v tom menej potím ako v šiltovke...ale z tých prieduchov mám potom na hlave také pásy od vetra
mám ju takej červenej až bordovej ako bicykel ale už ju mám dlhšie ako je tento zákon, vlastne odvtedy ako chodím na biku k babine je to síce kúsok ale po 4-prúdovke tak treba ju XD
ja uz dlhsiu dobu planujem prilbu aj ked este nebol zakon lebo som poleno a stale padam uz som mala aj otras mozgu a skoro som aj zomrela kvoli tomu ze som nemala prilbu, lenze teraz mam aj bicykel v hroznom stave
nech ma nahánajú policajti že nemám prilbu to už asi nič dôležitejšie nemajú na práci (keď je finančná kríza a mi ich budeme platiť z daní), to mi pripadá podobné ako to že sa nemá jazdiť na bicykli v prírode po nevyznačených cyklistických cestách ... alebo pred pár rokmi ma zastavili policajti keď som sa bicykloval po chodníku ...
vozim sa vacsinou po cyklistickom chodniku, a do dediny chodim cez pole (podotykam, ze len do jednej dediny chodim na bicykli - Ľubotice) nwm naco by mi tam bola prilba aj tak by som sa strepala do nejakeho blata.. a ľubotice su dedina tak tam mi ju uz ani netreba
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
neviem presne, stieborno daco
ale moj frajer vyzera v prible desne sexy ^_^
a som za prilby, lebo už som mal pár adrenalínových chvíľok
navyše sa v tom menej potím ako v šiltovke...ale z tých prieduchov mám potom na hlave také pásy od vetra
doteraz som ju pouzivala len ked som sla sme Male Karpaty a pripadne Rakusko ... uvidim, ci sa nieco zmeni