no mapy zdarma nikde nenajdes. myslim ze je iba jedna spolocnost co to vydava na nete ale je to platene a tym padom mas zarucene automaticke aktualizacie a tak. Myslim ze to nestoji vela ale ak chces tak sa da stiahnut tzv. demo verzia - ona je v podstate plna ale bude ta kazdu chvilu otravovat hlasenie o zaregistrovania alebo kupe.
*
Ja mam neseriovy bike: ram čaprnka, vidla marzocchi mx com eta 120mm, kluky FSA, XTcka prehadzky+retaz a V-brake, FSA hlavove, predstavec a rajdy, Rztchey sedlo, Pells sedlovbka,Deore XT radenie, VDO MC1+ tachac a to je asi tak vsetko podstatne.
-tak ja si ta teda vzskusam:
naco sluzia tie sroby na vidlici ktore su zospodu? (na mojej vidlici)
myslis tie uplne na spodu tie sluzia asi na to aby vydla alebo teda struna -olej-vyduch ,nevistrelila-nevitiekol-nevifucala ako sa ten tvoj bajk vola?aka znacka?
ja mam trekingovy bicykel a som s nim uplne spokojny no ja som presiel 6 km za 12 minut ale s cestakom je to celkom dobre lebo je to priblizne na 1 meter 15 cm stupanie tak som s tim spokojny
Ahojte, ja som spoznala krasu biku až tohto roku...začala som sa tomu aktívne venovať a tiež by som bola rada, ak by mi niekto poradil nejake trasy po Slanských vrchoch alebo Čergove...a este sa chcem opytať, či z Vás už niekto šiel po Dunajskej cyklotrase. A nejake dojmy z tejto cyklotúry. Chcela by som to omrkať cez letnú dovolenku. Najazdených nemám zatial vela okolo 1100 km tohto roku, tak mi poradte či by to bolo zvládnuteľné pre mna... papa.X
bik4ever. tak Vas zdravim milovnici cyklistiky, ja som tiez vášnivý biker, bývam v Kezmarku takze mam tu niekolko stovák km cyklistických trás, pre mna je toto prostredie naj. na cyklistiku, ak chcete pozrite www.bikerxnx.szm.sk
co vam napisat .....jedine co viem ta ze 9km proti vetru mierne stupanie za 15min horsky bike 2,2 pneumatiky ....hhale aj tak radsej mam po vlastnych ale bike neni od veci... este dotaz pre Marek1993 ....zaujimavy cas o chvilku mam 6km behu za 12 ....
Tie časy, čo tu sú sú niektoré dosť premrštené. Ale veď vieme ako sa to robí.. kilometrík hore-(dole), s časom to isté a zrazu sú tu samí špičkoví cyklisti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
*
Ja mam neseriovy bike: ram čaprnka, vidla marzocchi mx com eta 120mm, kluky FSA, XTcka prehadzky+retaz a V-brake, FSA hlavove, predstavec a rajdy, Rztchey sedlo, Pells sedlovbka,Deore XT radenie, VDO MC1+ tachac a to je asi tak vsetko podstatne.
-tak ja si ta teda vzskusam:
naco sluzia tie sroby na vidlici ktore su zospodu? (na mojej vidlici)
TOTO TI URCITE POMOZE!
no a ako sa vola bike? nevola sa ziadno lebo to nieje seriovo vyrabany stroj ale ja ho volam JEBA.
a ak sa pytas na to ci je dobry tak je "Jebovy" (suprovy)!
ja mam 9,7km za 12min ma pneumatike 26x2.10 (takmer bezvetrie)
Tie časy, čo tu sú sú niektoré dosť premrštené. Ale veď vieme ako sa to robí.. kilometrík hore-(dole), s časom to isté a zrazu sú tu samí špičkoví cyklisti