Páči sa ti BIEBER STYLE? No myslím tak, že ten jeho účes ako sa oblieka a celkovo ako vyzerá atď... mne osobne je z toho na grc, preto ma zaujíma ako to beriete vy birdzáci
bolo mi to jedno ale ked to tu u nas na dedine zacal nosit skoro kazdy (dokonca aj ty co si z toho robili srandu ) tak to prekracuje vsetky hranice a je to chore nelubi sa mi to
BIEBER STYLE??? ľudia??? veď takto sa vlasy nosili už aj pred Biebrom ... čo je natom??? niekomu nepristanú krátke vlasy ale ani moc dlhé .. tak volí stred
bože ...
a obliekanie??? bože...to ako uvidíte niekoho oblečeného v svetríku alebo niečom takom a hneď si poviete, že aha Bieber??? omg
nepáči a ani ma to nezaujíma. a ani ma nezaujíma, že žije nejaký posratý Bieber. nech si nosí hockto hocičo. ja sa nebudem "opičiť" po nejakej trápnej celebrite.
"Milujem" tích tuctových kokôtkov s účesom alá Bieber, alebo Efron, vysokými krikľavými Nike botaskami, obtiahnutými červenými nohavicami, krikľavou, obrázkovou snowboard bundou a cigaretou v papuli, keď to v meste vidím nožík sa mi otvára vo vrecku...
@16 no ak to mame tak brat tak naozaj nema ale myslene to bolo akoze ked niekto sa oblieka ako bieber tak ma styl ako on resp sa opičí ze sa tak podla neho ostriha a podobne
@sonuska8 .... opičiť sa po ňom podľa mňa opičia len deti a tie ma nezaujímajú
nemyslím si, že dospelý chlapi, by sa opičili po Bieberovi, je to ich štýl, v mnohých prípadoch, ten štýl mali dávno pred tým ako nejaký Bieber vykukol na svetlo show biznisu
@istsinka sak jasne, rozumiem. ved je logicke ze dospely muz by to nerobil(ani o bieberovi nemusel pocut, malo pravdepodobne lebo sa o nom hovori stale..ale je to mozne) a ten "bieber style" nebol mysleny tak, ze hned niekoho kto je niak podobne ostrihany ako samotny bieber bude pomenovany za biebera alebo tzv. "bieber style"- mylsene to bolo na takych co ho videli mozno na niakych fotkych- mylim tych uz spomenutych s prepacenim kktkov kt. sa hned tak obliekli ako on a presne ako on si spravili uces a popripade take buznovske doplnkyy atd) jednoducho som myslela ze ci aj niekeho ineho ako by som to nazvala- irituje, ked vydi napodobeninu biebera vonku po ulici- este raz opakujem, myslene chalanov tak cca 14-15(-v takych rokoch som hlavne videla)
@sonuska8 ale dobre dobre ja som to nemyslela nijak útočne len proste ma takéto reči kúsok vytáčajú, pretože môj chalan má tiež také polodlhé vlasy a už ho pár krát niekto takto označil a pritom vôbec tá osoba nevie, odkedy môj muž nosí takto vlasy atd
Povedal by som to asi takto: Justin Bieber je mi ukradnuty... Ale uz ma nebavi vsade kam sa pozriem iba citat ako kazdy na neho picuje... 70% bab od 10 do 18 rokov sa urobi iba pri pomysleni na jeho fotku... 70% chalanou ho uraza a zosmiesnuje iba preto lebo mu zavidia co dokazal a ze je z neho kazdy hotovy a ze je stredobodom pozornosti on a nie oni. Kazdy z tych kokotkov co ho sustavne urazaju by si to s nim hocikedy vymenil ! Tak tu nestruhajte formy chlapci Myslim si ze je to normalny clovek ako mi vsetci a preto by sme sa k nemu mali aj tak spravat. On sa nepchal celebritam do riti on sa nenatrepal do kazdej spevackej sutaze len aby sa zviditelnil... Proste mal stastie ze ho nasli ti spravny ludia... Tak ci onak aj ked s nim nemam nic spolocne, nepocuvam ho atd. respektujem ho, pretoze to co on dokazal je fakt na zamyslenie ... Aby vedel niekto v 15-tich rokoch hrat na gitare, klaviri, trubke, bicich a k tomu aj celkom slusne spievat je fakt huste... Takze sa laskavo uvedomte a skuste sa pozriet co ste dokazali vy a co dokazal on!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
..kvak..
Vy ste na grc - vy, ktorý to dokolečka omielate.
bože ...
a obliekanie??? bože...to ako uvidíte niekoho oblečeného v svetríku alebo niečom takom a hneď si poviete, že aha Bieber??? omg
mne osobne ste potom na grc vy
vy ste na grc riešite každého...
raz darmo na slovensku si sused susedovi rakovinu závidí..
@6 si si mohla zvyknúť, že tu na birdzi sa tu vždy niekto/niečo rieši
nemyslím si, že dospelý chlapi, by sa opičili po Bieberovi, je to ich štýl, v mnohých prípadoch, ten štýl mali dávno pred tým ako nejaký Bieber vykukol na svetlo show biznisu
vyzera v pohode.
navyse niektorym chalanom to dost svedci.