Čo si myslite o tom keby si da volaký človek(napriklad ako ja nafarbit vlasy na bielo, ale nie blond ani odfarbenie ako peroxidom ale biela farba. Dĺžka vlasou cca 4-6cm. ???
@neoriginalna u mna pochybujem ze budu biele ja som uplne bezstarostny clovek ktory si z nicim nerobi nic a hlavne jem vela vitaminou a mineralou, takze sedivenie u mna az tak nehrozi
ale tak normalne mi stoja vlasy, aj po bokoj aj hore, len v zadu to nestoji, a gel ani nic nepouzivam, jednoducho povedane ja mam taky atypicky rast vlasou
@thevanderdark tak ja si vacsinou robim co chcem a neriesim nazory ostatnych, ale na toto sa radsej opytam, lebo sam este neviem a neni som rozhodnuty.
@nicolkaa tak ja som neni korejec ale tak rozmyslal som ze by som si zas nechal narast dlhe vlasy aspon 60cm a potom uplne bielo to uz by bolo mozno o niecom inom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
a takáto
a myslím si že druhá možnosť by bola pravdepodobnejšia
love
» sengook.com/gerard-way/f3.m... *pictures*255*27*0*27255_IQFKVJHEAHCOETE.jpg/
ale tak normalne mi stoja vlasy, aj po bokoj aj hore, len v zadu to nestoji, a gel ani nic nepouzivam, jednoducho povedane ja mam taky atypicky rast vlasou