Všimla som si, že niektorí z vás si vcelku radi robíte osobnostné testy, tak som myslela, že sa s vami podelím o túto aplikáciu (dúfam, že sa nájde niekto, kto ju nepozná a nevysmejete ma za to, že to všetci už poznáte
@luc.ka nie je... a pripíšem ešte, že v zdarma verzii je 100 otázok, pričom sa dá na začiatok zodpovedať 20 a postupne pridávať po 10, kedykoľvek sa vám zachce, takže to vôbec nemusí byť vyčerpávajúce.
skúsim t práve som si pozerala tie obrázky z rorschachovho testu a vyšlo mi že som paranoidná a mám problémy s human relations čiže uvidím čo sa dozviem teraz
no fajn, asi na piaty pokus mi to konečne neseklo...a celkom v pohode, vraj som strašne open towards new things, mám lack of emotions a nemám rada veľké party. sedí
a ešte som mala rada word challenge & who has the biggest brain ( i keď nie som moc dobrá v úlohách na čas.... stresuje ma to, a neviem veľmi v časovej tiesni rozmýšľať
toto mi vyšlo vážne super test..a vážne je to pravda ..robila som si zatial len ten asi najkratší.....škoda že je to len v eng :/..ale prekladala som si to ako tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Odporucam.
Vale v zasade vam to nepovie nieco, co ste nevedeli. Teda.... vacsine z vas.
no ale každopádne by som obidva, aj ten obrázkový, chcela absolvovať u psychológa, aj s normálnym vyhodnotením
dala som si zatiaľ 50 a .. no šak asi to sedí (som konzervatívny neurotik .. juchachá idem na tom stavať)
okrem iných testovacích apod. napríklad aj túto... v pohode je.)
a ešte som mala rada word challenge & who has the biggest brain ( i keď nie som moc dobrá v úlohách na čas.... stresuje ma to, a neviem veľmi v časovej tiesni rozmýšľať
Conscientiousness 31%
Extraversion 63%
Agreeableness 31%
Neuroticism 69%
toto mi vyšlo vážne super test..a vážne je to pravda ..robila som si zatial len ten asi najkratší.....škoda že je to len v eng :/..ale prekladala som si to ako tak
Conscientiousness 33%
Extraversion 38%
Agreeableness 56%
Neuroticism 59%
INFP