Ahojte chcel by som sa spýtať ľudí čo majú skúsenosti s biglami.
Bigl je plemeno co plzne? Hladal som to na internete ale nenasiel som na to odpoved, a este sa chcem spýtať či maju bigli nejake zlozvyki okrem toho ze sa lahko zatulaju.
@1 súhlas... je to strašne uštekané a neposlušné plemeno, do bytu by som ho rozhodne nebrala.... okrem toho, pĺzne každý pes, ktorého netreba strihať...nepĺznu pudlíci, maltezáci, yorkshiri a pod
do bytu nie, je to pes poľovník, potrebuje veľa behať, keď ucíti zver už ho ani neuvidíš a môžeš hľadať aj pol dňa. Okrem toho je tvrdohlavý a určite menej vhoný na výcvik poslušnosti ako iné plemená.
do bytu fakt nie je, ja mám kríženca bígla a retrievra, takže nemôžem posúdiť, či je chytrý po bíglovi alebo retrievrovi, ale určite od neho nečakaj, že ti bude chodiť pri nohe bez vodítka
@blacktears tak možno, ja mám také skúsenosti (čo ho mala jedná známa), že už len niekde nejaký vrabec šuchol lístim, tak sa ten pes rozštekal a začal ho naháňať, lebo ako je hore spomenuté, je to lovecký pes a je to jeho prirodzenosť
Je to dobré plemeno len hravé a potrebuje každý deň sa vybehať a atď ..a k tomu plznutiu,na jeseň sa mu len vymiena podsada(súčasť srsti) a na jar plznú kompletne.v zime skoro vôbec a slepé zvierata neplznú vôbec
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
a suhlasim s tym, ze do bytu vobec
náš bol dosť vychcaný keď mi ušiel z vodítka tak som po ňom mohol klobásy hádzať a neprišiel
a plznut.. nas neplzne