Som tu nova takze to tu ani moc nepoznam. ja sa pingpongu a atletike venujem aj sutazne a tenisu a bikeu len rekreacne . su to tie naj sporty ake existuju . Chem vedet vas nazor aky sport je pre vas ten NAJ
ping pong je taky smiesny sport vzdy si spomeniem na sikmokych typkov co maju na usiach raketky a tak hraju
ak je nejaka vec co neznasam tak je to robit sport sutazne...sport je pre radost a zabavu pre mna a nie nejake stresy z prehry ci za kazdu cenu vyhrat...
ja mam rad posilovanie, rekreacne si zahram aj futbal a na bicykli si akurat tak skracujem dlhu cestu...a pacia sa mi bojove sporty
nom tak urcite mam tieto 4 sporty racej jak futbal a thaq kolektivne sporty moc nemusim..no a bicyklovat sa viem priemerne ale bavi ma t len uz som dlho nebol na biku tenis newem hrat vobec ani som neskusal ale je to pekny sport atletiku som robil asi v 5. triede a celkom fajn to je a ping pong moc dobre nwm ale aj tak ma bavi
a ešte musim dodať, že momentalne žiadne zjazdy pri poslednom mi explodovala zadna prehadzovačka ...akooo ? ...no neaky drift a som ju pritlacil o strom asi ohlo ju a pri plnom zabere ju natocilo okolo ozubenych kol a špicov a pri povoleni skrutky sa rozletela na milon kusov ozubene kolesko co je v nej sa rozpadlo na dva kusy ...tak teraz ma ta prehadzovacka AUTOMATIC rezim ...retaz zvysena dole a cestou somov si sam volny retaz skakal kde chcel
rozhodne historický šerm aj keď vystúpenia niesú zrovna súťaže, ale sú fyzicky dosť náročné a o tréningoch ani nehovoriac... potom sa ešte robia aj turnaje v historickom šerme a to je prča tiež
MTB - tomu sa nevyrovná nič. aj keď jazdím len rekreačne, ael je to proste super pocit, keď je človek sám v lese, nikomu sa neprispôsobuje, zastavuje kde chce a potom si dá v bufete pivk
@12 ta to maš tak ked ja celu noc v Lorde ....pridem o 5 domov do 10 pospim vstavam daco zrobim najem sa zas daco do skoly kuknem a idem do posilky ...atd. ....tvoj frajer musi byt zufaly z toho že ty furt spiš ....
aletika je fajn. naj sport pre mna je jednoznacne JUDO dalej sa mi velmi pacia rozne bojove styly, bojove umenia a boj s katanou aj ked je to v praxi nepouzitelne..
Ja si neviem ani predstaviť čo by som kedysi robil na ZŠ bez atletiky. Teraz som po rokoch začal trochu behať tak uvidím čo z toho bude ak vydržím trénovať . V roku 2008 som sa bol pozrieť na atletické preteky a je mi veľmi ľúto že v súčastnosti sa atletike venuje strašne málo detí. Ja keby mám nejaké deti (do15r) tak by som im takmer nedovolil pc internet tv mp3 ... nech sa venujú radšej niečomu inému atletike !
Bicykel je tiež super, tenis som v živote nehral ak by ma to chcela naučiť hrať nejaká holka tak nech sa ozve
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
...pingpong maximalne dakde na vylete ked je nuda
...tenis ao keby islo o to odpalit lopticku do dialky tak jj ale inac ee
... Bike no to jj ale iba zjazdy
Ja som na Bojove Sporty
Ping pong- strááášne ľúbim, ale len tak rekreačne
Tenis- hrávala som, ale potom ma to -ako všetko- prestalo baviť
Bike- mám, ale nejdú mi na ňom brzdy, mám mäkké gumy a tuším mi aj vypadáva sedadlo, ale mne to nevadí, lebo bike nemám rada
ak je nejaka vec co neznasam tak je to robit sport sutazne...sport je pre radost a zabavu pre mna a nie nejake stresy z prehry ci za kazdu cenu vyhrat...
ja mam rad posilovanie, rekreacne si zahram aj futbal a na bicykli si akurat tak skracujem dlhu cestu...a pacia sa mi bojove sporty
lebo má veľmi široké pole pôsobnosti
a jaaaa no jednoznačne vám poviem, že VOLEJBAL!
MTB - tomu sa nevyrovná nič. aj keď jazdím len rekreačne, ael je to proste super pocit, keď je človek sám v lese, nikomu sa neprispôsobuje, zastavuje kde chce a potom si dá v bufete pivk
ja v piatok skomolil už aj nazov knihy že EPOS O GILGAMESOVI ..v knižnici som pytal o Gargamelovi .... maš u mna plus
Bicykel je tiež super, tenis som v živote nehral ak by ma to chcela naučiť hrať nejaká holka tak nech sa ozve