Ahoj všetci!!! Pardon, že vás zase otravujem s nejakým gymplom, ale ja len hľadám a niektoré webky sú na dve veci...Takže má niekto skúsenosti s gymplom Metodova (Metodka BA)??? Sú prijímačky ťažké? Chodí tam niekto? Aké je štúdium? Zvládnuteľné? Zaujíma
mas rada francuzstinu aspon trochu? ak nie, ani na to nepomysli. ak aj hej, tak je dost mozne, ze sa ti znechuti, lebo prvy rok sa budete venovat hlavne jej (20hodin tyzdenne), aby ste sa potom mohli vo vyssich rocnilkoch ucit nie v slovencine, ale vo FJ. napr. biologiu, chemiu..
a je to fakt vela drvenia. ja som sice nebola na bilingvalnej sekcii, ale na osemrocku, no poznam tam vela ludi a viem, kolko vela toho mali. a este aj maturita je o dost zlozitejsia, maturuje sa dva roky a viac predmetov, nez klasiska stredna skola/gymnazium.
vyhody to ale ma tie, ze vela lektorov je zahranicnych. a jazyk budes ovladat dokonale; lepsie, nez kdekolvek inde na strednej.
fuha, no, pred styrmi rokmi som ich robila, ale velmi si nepamatam.
hlavne teda som to sla vyskusat len tak a teda som sa ani neucila ani nic a bola som tusim 110. alebo 120. z neviemkolko /mari sa mi, ze zo 400, ale nezda sa mi to/. a ty tam chces skusit? mas rada FJ?
ano, FJ mam rada (bohuziaľ ju v skole nemame, tak sa ju ucim len ako samouk...) ucim sa tiez AJ a NJ ale to normalne v skole...mam zaujem o tu bilingval. sekciu...mam trosku nervcy ze ci na to mam a tak sa pytam tu na BIRDZ...znamky mam ciste jednotky (zatial)...
Učiteľský zbor je plný aj mladých aj starších ľudí. Škola je fantastická. Tak tu netrepte bludy že je táto škola hrozná ! nie je to pravda ! sme najlepšie blavácke gymplum !
hmm ... je sice neskoro ale co uz ...som druhak na bilingvalnej sekcii ... hmm tak co ti na to poviem, takto vidim rok aj pol straveny na bilingvali.. po roku aj pol na metodke som z matematiky zabudol aj to co som volakedy vedel .. mno co uz .. moje neuronove prepojenia vyrazne ochabli vplyvom mimoskolskych akcii ...spoluziaci su dokonali... ucitelia ta beru seberovne...hodiny su robene formou diskusie, t.j. ziadne priblble prednasky (monology) ucitela na ZS... vymenne pobyty (the best) ...anglicky neviem ani ceknut ...po francuzsky sa dohovorim ... nadalej som jednotkar-dvojkar (zaklopem si) ... po roku nadobudnes metodkarsky syndrom! zistis ked sa dostanes na metodku....chyba mi zakladka no uz teraz viem ze vacsmi mi bude chybat metodka! ...(na prijmackach som bol 24 z nieco vyse 300 ludi) ...bol som sa uliat zo skoly a vacsinu som odtipoval ....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
mas rada francuzstinu aspon trochu? ak nie, ani na to nepomysli. ak aj hej, tak je dost mozne, ze sa ti znechuti, lebo prvy rok sa budete venovat hlavne jej (20hodin tyzdenne), aby ste sa potom mohli vo vyssich rocnilkoch ucit nie v slovencine, ale vo FJ. napr. biologiu, chemiu..
a je to fakt vela drvenia. ja som sice nebola na bilingvalnej sekcii, ale na osemrocku, no poznam tam vela ludi a viem, kolko vela toho mali. a este aj maturita je o dost zlozitejsia, maturuje sa dva roky a viac predmetov, nez klasiska stredna skola/gymnazium.
vyhody to ale ma tie, ze vela lektorov je zahranicnych. a jazyk budes ovladat dokonale; lepsie, nez kdekolvek inde na strednej.
a este sa robi vela vymennych pobytov
hlavne teda som to sla vyskusat len tak a teda som sa ani neucila ani nic a bola som tusim 110. alebo 120. z neviemkolko /mari sa mi, ze zo 400, ale nezda sa mi to/. a ty tam chces skusit? mas rada FJ?