chcem sa spýtať či niekto nechodí na bilingválne gymnázium a či je to ťažke a tak...
a ešte že či nechodí niekto na bilingvalne gymnazium v sučanoch a ešte či je tu dôležité vysvečko lebo niekde som čitala že na tom gymnaziu v sučanoch ked sa ide z 9
ja chodim na sukromne bilingvalne do ziliny..a tazke to teda rozhodne nie je...a prvy rocnik je teda uplne primitivny...v prvaku ide hlavne o to,aby si sa naucila jazyk...s tym som problemy nemala,kedze hovorim plynule anglicky...ale fakt sa to da zvladnut,kazdopadne nasu skolu neodporucam-je dost npc...a co som pocula o sucanoch-tam treba poriadne zamakat...a hlasi sa tam strasne vela ludi..ale nikoho odtial vlastne nepoznam,takze asi nie dost dobry nazor...
moja kamoska chodi do kosic na to bilingwalne w spanielcine ci w com...wraj je to najtazsie na wychode SR a ona skoncila w prwej desiatke asi dobra nie???
No čo sa týka Sučian.. poznám dvoch ľudí, ktorý tam chodia/chodili, jedného len tak okrajovo, a druhá je moja terajšia spolužiačka Julka na výške.. ono je sranda, že mňa na gympli v NM učil jeden mladý telocvikár, a ju v Sučanoch druhý, jeho dvojička Tak sme aspom poohovárali, či sú aj povahovo rovnaký, a sú Teda asi som ti moc nepomohla, ale kedže sú jednovaječný, môžem ti aspom povedať, že by si mala pekného telocvikára
ale tam nejde o znamky,tie sa davaju len do prihlasky...ide o to ako urobis skusky...ale tusim ze ked mas priemer do 1.5 ides bez skusok...sak si to najdi na nete...tam to je
ja chodim na anglicke bilingvalne do blavy a je to tazke, zajtra piseme 4 hodiny test z anglictiny a dnes sme dve hodiny pisali test z writingu, na znamkach u nas zalezalo, mal si za to az desat bodov, a priratavalo sa to k primackam, a rozdiel medzi tym co isiel a tym co sa nedostal bol stvrt bodu. a ano je to tazke
ja chodím na Súkromné bilingválne ...Ruské ... 1.rnočík ako bolo spomenuté máš len jazyk... a teraz v 2.mám už v danom jazyku pár predmetov.. keď sa tomu budeš venovať, dá sa to zvládnuť,, a hlavne ak ťa to bude baviť.. ja s ruskými predmetmi problémy nemám, väčšinou mi neostáva čas na tie slovenské tipu biologia, chemia.. fuuj :-! ..
@8ja taktiez anglicke bilingvalne v ba..sukromne a sucany su vazne take ze riadne..je tazsie sa tam dostat mozno ako inde..kamaratku tam vzali ale kvoli zdravotnym problemom nenastupila..a jedna baba co tam je bola cista jednotkarka a zrazu ma stvorky..tak jasne je to tazsie ale vsetko sa da zvladnut vazne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov