Biokrati či co z bruselu zas uraduju....chcu zakazat upravy aut
Čiže aj vymena stieračov by bola nelegalna ak by to prešlo. V podstate sa jedna o to že každe auto musi po celu svoju životnosť existovať iba na seriovych dieloch takze ak to schvalia mozete svoje BBS-ky roztaviť a vyrabať lyžičky či co.
Jednoducho EÚ už nevie, ako z nás ťahať peniaze... Nie, že by začali odvrchu a znížili si platy o polovicu, dajme tomu že by sa nenavážali v drahých autách, netunelovali kde sa dá a nerobili konflikty záujmov atď... Tam by nabrali možno aj viac peňazí, ako keď to zhŕňajú od nás... Máme žiť na rovnakej úrovni ako na západe, ceny sa vyrovnávajú, ale tá mzda nejako nestúpa... To je tá naša zlatá EÚ a jej Euro...
toto síce je totálna buzerácia ale naša nová registračná daň je čo ? ... tiež sme boli v tom, že neprejde, že EU zasiahne tak ako v Maďarsku pred niekoľkými rokmi a opak je pravdou !
... nechápem tých ,,debilov,, v tom parlamente a celý ten cirkus ... čím rozmýšľajú (ak majú vôbec čím) ... však týmito zákonmi len ,,sami seba,, (štát) oberajú o peniaze (vrátane nás občanov) a to doslova
trha mi to zily.... stvorkolky su mi ukradnute, ich poslanim je ludi priblizovat, urychlovat presun. Ale kamo ked oni chcu zakazat vysavace s vysokym vykonom tj 800 W a viac, tak to je uz hardcore. Jak mi nejaky pajac moze zakazat poriadne si povysavat koberec? Ja mam koberce rad, je to prijemne na nohu, kedze rad chodim bosy, ale v koberci sa toho za tyzden nazbiera dost a tak to treba raz do tyzdna povysavat. Ale ako to mas povysavat bez vykonu? Asi tolko k tvojmu problemu s biokratmi...
@lolko60 asi tolko, ze obe su absolutne picoviny, co ludom neprispeju, ale skor uskodia bol to len priklad inej absurdnosti, ktora sa riesi v bruseli, miesto realnych problemov
Akekolvek upravy aut su uz davno zakazane vo vyhlaske..
V zmysle ustanovení zákona č. 725/2004 Z. z. prevádzkovateľ vozidla nesmie prevádzkovať vozidlo, ktoré
- sa nezhoduje so schváleným typom alebo na ktorom boli vykonané neoprávnené zásahy do systému, komponentu alebo samostatnej technickej jednotky, alebo ktoré je dodatočne vybavené neschváleným systémom, komponentom alebo samostatnou technickou jednotkou,
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
a europskauhnije... no celkom sa bavim na tych kokotnostiach co sa tu dokazuju
sa tesim, ze jak to pojde dopici cele
a mna by zaujimalo ako zistia ze som vymenila stierace? co sa fizli a STKaci budu ucit ze toto auto ma povodne len a len take stierace alebo co?
a jak mi dokazu ze to auto ked som ho napriklad od niekoho kupila, tak ze to vymenil uz on pred rokmi alebo ja pred mesiacom?
... nechápem tých ,,debilov,, v tom parlamente a celý ten cirkus ... čím rozmýšľajú (ak majú vôbec čím) ... však týmito zákonmi len ,,sami seba,, (štát) oberajú o peniaze (vrátane nás občanov) a to doslova
... však sa nad tým zamyslite
V zmysle ustanovení zákona č. 725/2004 Z. z. prevádzkovateľ vozidla nesmie prevádzkovať vozidlo, ktoré
- sa nezhoduje so schváleným typom alebo na ktorom boli vykonané neoprávnené zásahy do systému, komponentu alebo samostatnej technickej jednotky, alebo ktoré je dodatočne vybavené neschváleným systémom, komponentom alebo samostatnou technickou jednotkou,