nič strašné, v maturitnom ročníku som mala len semináre, vždy išli tak dvaja či traja ľudia odpovedať a ináč len opakovanie zo starých poznámok a kníh....
hej hej nic strasne povedala by som, ze najlahsia maturita..ale to je vec nazoru.. aa tak snaz sa to ucit priebezne pocas celeho roka - lebo potom cez akademicky aj umret mozes..
matury z biologie som sa fakt bala, lebo vacsinu z toho vsetkeho som sa ucila, respektive citala si den, teda noc pred maturitou a nakoniec to skoncilo velmi dobre, mala som to za 2.. nie je to naozaj nic tazke, teda ak si vytiahnes dobru otazku a budes vediet co-to okolo toho obkecat.. fakt to nie je tazke, maturita z biologie je fajn..
aj tak, je pravda ako sa hovori: maturita-formalita... to sa mi teraz ale lahko hovori, ze?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
aj tak, je pravda ako sa hovori: maturita-formalita... to sa mi teraz ale lahko hovori, ze?