Za rok maturujem a okrem iného uvažujem aj nad tým, že by som išla študovať bioinformatiku, keďže ten odbor vyzerá celkom zaujímavo. Ale! zaujíma ma, aká je šanca, že by som ten odbor zvládla, keď sa informatike v škole nevenujem (nikdy ma k tomu nikto do
jeeeeeeee tento odbor som videla aj na karlovej že majú, škoda že chceš ísť do brna, mohli sme spolu chodiť aj na výšku
btw, super nápad, zatiaľ jeden z tvojich najlepších čo sa týka výberu VŠ
podla mna sa na vacsine strednych skol ta informatika uzitocne neuci, takze by som tipla, ze to budes zvladat podla mna si nemozu dovolit vela od vas ocakavat, lebo malokto vela vie po strednej (a ani to nie je cisto informaticky predmet...)
akoze dokazy nemam ziadne, len tak tliacham co mi pride pravdepodobne
Jasne, ze to zvladnes Staci sa pocas vysky pravidelne a zodpovedne pripravovat. Pripadne si pocas prazdnin dopredu prejst trochu odporucanej literatury na predmety. A budes prekvapena, ake trdla tam budu chodit okrem teba xD MUNI je vynikajuca
ked ides na FI MUNI da sa to zvladnut aj bez predchadzajucej informatiky uplne, ale zaciatok bude fest tazky. Na tvojom mieste by som sa rozhodne trosku naucila programovat dopredu.
a inak postrachom bioinformatikov u nas je povinna biochemia na prirodovede.
Ale v pripade, ze sa ti to zda nedostatocne medziodborove, mozes skusit pockat par rokov - stavim sa, ze dovtedy otvoria nieco dalsie v style Matematicka Biofyzikalna Chemoinformatika xD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
btw, super nápad, zatiaľ jeden z tvojich najlepších čo sa týka výberu VŠ
akoze dokazy nemam ziadne, len tak tliacham co mi pride pravdepodobne
Vysvetľovala som ti: vysrať sa na to a potom tam prísť!
My smrtelnici na to nemame. Pisem z centralnej studovne a idem si prave do hlav vtrepat, akou magiou si pocitala to mimozemske vlnenie xD
a inak postrachom bioinformatikov u nas je povinna biochemia na prirodovede.