@richard2012 táto hra netrafila žáner, lepšie by to vyniklo ako adventúra. za plnú cenu to určite nekupuj, keď to bude za 7 eur v zľave tak hej. 1 a 2 diel ani nesťahuj, hry majú hrozný leveldizajn a aj na najvyššej obtiažnosti sú extrémne ľahké a nedá sa tam zomrieť (to platí pre všetky diely).
@lepka aký bullshit? snáď že je to ľahké? ja som na skúšku všetky 3 hry prešiel na najvyššej obtiažnosti len s revolverom, resp. lugerom a ani som sa nezapotil.kúp si na gog.com system shock a potom zistíš ako mali tieto hry pôvodne vyzerať (samozrejme s lepšou grafikou).
@oiquell ak je jedina vec ktoru bioshocku nejde upriet tak je to level design. Netvrdim ze je uplne dokonaly ale vo svete kde kazda druha strielacka kopiruje zelenohnedosedy CoD a pohybujes sa v koridore mi ten cely svet prisiel omnoho krajsi a zivsi.
@ygor keď ohlásili bioshock ako nástupcu system shock, čakal som prepracovaný rpg systém, možnosť viacerých vývojových ciest, kompexné upgrady zbraní a schopností. bioshock je sklamanie a nedorobok, to vie každý kto hral ss1 a 2. strielačky typu cod a bf ignorujem ako vlastne celý subžáner modern military shooter. btw nevadia mi ľahké hry, ale hry v ktorých sa nedá zomrieť áno, hráč tým prichádza o akúkoľvek výzvu.
@oiquell to co od toho ocakavas ty nemusi byt to iste co tej hre chcu dat vyvojari, a zo vsetkeho co som cital/pocul o bioshocku bolo uz od zaciatku jasne ze ich viac zaujima uchytenie hraca do podobnych pocitov ako pri preskumavani vesmirnej stanice v ss1 & 2. Akonahle bola ta hra ohlasena aj na ps3 a xbox sa dalo ratat s tym ze akakolvek komplexita z tej hry vo vacsom mnozstve opadne- no stale sa im tam podarilo narvat viac moznosti ako je teraz v strielackach bezne.
A btw, Vita chambers sli v jednicke vypnut- uplne, aby si ich nemohol pouzivat a musel si ukladat hru Co je podla mna super, lebo to dalo moznost mne, ktory som celkom kriplavy v strielani prejst hru ktora ma bavila z estetickeho a tematickeho hladiska a nemusel som sa strachovat zo straty progresu ked nebudem dostatocne sikovny. Zvysne som nehral tak tam neviem ci to ide.
Mňa viac Borderlands 2 baví a hlavne kvôli peknej grafike len su tam nejaké bugy na mape čo mi dosť vadia vo fightoch bo mam tendenciu tamaď behať jak šašo a všetky bugy stihnem najsť a skoro kvôli nim umrieť -.-"
Ale nemam s kým to Borderlands 2 hrať a pre mňa samého to je moc hard
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
A nie kazda hra musi byt ultra tazka
Popripade si pozri nejake 2-3 videjka ci ta to chyti.
A btw, Vita chambers sli v jednicke vypnut- uplne, aby si ich nemohol pouzivat a musel si ukladat hru Co je podla mna super, lebo to dalo moznost mne, ktory som celkom kriplavy v strielani prejst hru ktora ma bavila z estetickeho a tematickeho hladiska a nemusel som sa strachovat zo straty progresu ked nebudem dostatocne sikovny. Zvysne som nehral tak tam neviem ci to ide.
Ale nemam s kým to Borderlands 2 hrať a pre mňa samého to je moc hard