Hrali ste už niekedy túto hru? Myslím 1 aj 2. Lebo ja som 1 nehral a 2 som začal niekde od stredu a vobec som nechápal tomu príbehu. Aký je tam vlastne príbeh? BTW, je to riadne strašidelné. Možno prvá hra pri ktorej som sa bál. A v noci to hrať, odporúča
@semirjedebil - ...tak potom nechápem... ak ti tá druhá polovica nepríde pochmúrna a temná... je fakt že jednotka a dvojka sú v tom také prvoplánovejšie, logicky, je to na dne mora, klaustrofóbia, tmavomodré morské svetlo... ale mne osobne príde tento infinite zaujímavejší. jednotka a dvojka boli viacmenej len opajcovaný System Shock (logicky, keďže bioshock najprv vznikal ako priame pokračovanie SS2)... Infinite vyzerá že ide viac takou nejakou vlastnou cestou
ale nepríde mi to ako dáka strašidelná hra..a ak to hráš od stredu a ešte dvojku tak sa nečuduj že nechápeš...keď už strašidelnú tak skús amnesia the dark descent
hral som 1,potom som to vymazal lebo som mal shitny pc a sekalo to jak svina,teraz mam novsi tak si to zas zahram,ale nechce sa mi to zas odznova :/ uz som bol dost daleko.....potom zadrtim aj dvojku.....a neni to nijak extra strasidelna hra oproti hororovym jak je fear a pod.
Chlapce tak ty si fail... Ako sa mozes bat hry ako je bioshock??!!
Ono to nemalo absolutne nic s horrorom a vyrobcovia toho ani len nechceli dosiahnut... ja som to prave presiel, je to jedna z najlepsich hier co som hral.
Ak si sa bal Bioshock-a tak newem co by si robil pri hrani hier ktore su horrorovky ako napriklad Condemned, Deadspace, Silenthill,...
Mozno si sa prave posral pri pozerani tohoto trailera...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
jopp, pekné, modrá obloha, slniečko, samé veselé farby
btw, pojde mi fear 2 na intel atom?
Chlapce tak ty si fail... Ako sa mozes bat hry ako je bioshock??!!
Ono to nemalo absolutne nic s horrorom a vyrobcovia toho ani len nechceli dosiahnut... ja som to prave presiel, je to jedna z najlepsich hier co som hral.
Ak si sa bal Bioshock-a tak newem co by si robil pri hrani hier ktore su horrorovky ako napriklad Condemned, Deadspace, Silenthill,...
Mozno si sa prave posral pri pozerani tohoto trailera...