Ja mám notifikáciu cez maily, ale birdz mi zrušil o tom fórum ...chodí mi to tak do 10sekúnd na BlueMail widget. Skript beží na mojom mini pc. Momentálne to preposielam 3 ľuďom. V podstate to filtruje kto,čo,kedy,text a link na dané fórum/status. Stačí aby vás niekto cudzí otagoval, prípadne skomentoval váš vlastný status a ak mám tvoj nick a mail v zozname, tak vám príde upozornenie.
Čo sa týka appky, tak neviem, čo konkrétne by ste od nej očakávali, no s GUI sa mi nikdy paprať nechcelo, preto to riešenie cez mail.
Óóó a aby som nezabudol, tak som to naskriptoval na prianie @melancholik
Keby ste chceli dám aj screeny. Ozaj a zatiaľ nemám prepis smajlíkov, no text chodí s diakritikou, tag je modrý, vzhľad mailu je tiež vytvorený na základe požiadaviek používateľa @melancholik (aby nemal pocit, že mu bolo ukrivdené). Tak, či tak som sa s:al so skriptovaním sám . Nikto mi tu nepíše, takže ak chcete screen, tak ma otagujte a ja vám sem hodím screen mailu ako mi prišiel. No a @melancholik navrhol používať headsUp k zobrazovaniu notifikácií ...Už som sa vykecal....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Čo sa týka appky, tak neviem, čo konkrétne by ste od nej očakávali, no s GUI sa mi nikdy paprať nechcelo, preto to riešenie cez mail.
Óóó a aby som nezabudol, tak som to naskriptoval na prianie @melancholik