Ahojte, neviete mi niekto poradiť, ak som počas školského roka poberala sociálne štipendium, či budem môcť ísť v lete do kasína? kedze plati ten novy zakon. Nie nie som gembler #forfun
keď už nepoberáš tak by si mohol. ale bacha, lebo štát si o tom vedie záznamy a ak by si to navšetvoval častejšie tak štipendium ani žiadne dávky už nemusíš dostať
@tomas55555 No to je dosť subjektívne, čo sú vyhodené peniaze a čo nie. Pre mnohých to môže byť aj niečo z toho, do čoho investuješ ty, ale ked ťa to baví a máš z toho pozitívny zážitok, tak sa netreba nechať odradiť.
Ale samozrejme nehovorím o tom, ked niekto veľa peňazí prejebe v kasíne, to sú fakt vyhodené peniaze, ale ísť si to len skúsiť, vrámci nejakej normálnej, zdravej miery môže byť zaujímavý zážitok
@tomas55555 Tak ale ber to tak, že každý človek potrebuje čosi v živote utratiť aj za zábavu, a ak je pre niekoho toto zábava, zážitok, po ktorom túži, tak prečo nie. Ale samozrejme, ako som spomínal, iba za predpokladu, že to má pod kontrolou a nepríde tam aj o vlastné gate
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
ja osobne by som tipol, že ťa pustia, daj ale vedieť
Lepšie tam ani vôbec neísť, vyhodené peniaze.
uplne vyhnúť.