Heľou. Mám k dispozícii na niekoľko termínov chatu do ktorej by sa dalo napratať cca 30 ľudí pri troche snahy žeby sa niektorí obetovali aj 40 ale museli by spať na zemi Ale (ktoré nesmie chýbať...) je až pri levoči. A to mám aj ja takých 500km. No výh
Ja len, že už vidím, ako bude tridsaťpočetný záujem .. Nič v zlom. Zaprvé polovica ľudí povie, že by aj prišla, ale nepríde, lebo... (je to ďaleko, mama/otec nepustia, akurát bude musieť dotyčný piecť vianočné koláče a tak teda nič, no..) a ostane to zas také. Ale ak sa mýlim, tým lepšie! Kiež by sa tých tridsať zišlo a bodaj by dobrá partia. Rada si z toho prečítam dokumentuúce blogy .
@42 ak organizator niečo zainvestuje aby sa tam tí ludia dostali a každy prinesie alkohol a drogy tak to vidim na super akciu zorganizuj party birdz bus do levoče cez cele SR
chata dokopy za 25 eur je síce zaujímavá ponuka, ale obávam sa, že taká úplne rôznorodá zmes ľudí, ktorých dokopy spája len akýsi komunitný portál, to asi nie je pre mňa.
@horsiq ono napad to nie je zly, ale ja nechcem byt s cudzimi ludmi niekde volade na vikend... a uz vobec by som nechcela, aby sa to riesilo takto na fore...taka sukromna birdz chata, kde by sli moji kamarati a kamarati mojich kamaratov, tak to by som sla ale takto..prepac
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
Alebo antifunebracka
tak aj na kraj sveta Oni mi prídu takí Vtipní ....
Tak v lete pôjdeme Berieš?
HEEEJ heeej brzdi ...dávno som síce nečekovala tvoje blogy,ale neprestal si už náhodou ?
nebuď debil,zlato Keď si už tam kde si tak to neposer
dobre,ale načo zbytočne padať nižšie? Uvažuj,myslím,že si dosť inteligentný
@fxx vám nestačí chata pre 30 ľudí za 25€ ? náročná spoločnosť toto...
..kvak..
a by som šla aj ja...keby mala keš sa dotrepať do Levoče a vôbec celkov ona chatu
@horsiq ono napad to nie je zly, ale ja nechcem byt s cudzimi ludmi niekde volade na vikend... a uz vobec by som nechcela, aby sa to riesilo takto na fore...taka sukromna birdz chata, kde by sli moji kamarati a kamarati mojich kamaratov, tak to by som sla ale takto..prepac
@admin zmazať prosím