jednoznačne 500days of summer. film od ktorého som nič nečakal, mal som pocit že to bude bežná romantická komédia , a vykľul sa z toho geniálny film, s nepredvídateľným dejom a záverom, fakt super
jednoznačne Bastardi. Ale aj Verejní nepriatelia sú veľmi dobrí. Avatar ma vôbec neohúril, District 9 mi prišiel ako paródia, Vo štvorici po opici som ani nedopozerala a HP je fajn...lebo je to Potter ale inak nič extra. ostatné som nevidela
ale zabudol si na Paranormal activity. nie že by to bolo nejaké skvelé ale tiež je to kasový trhák roku 2009. či?
@matii no jasne ze je... a to stal len dakych 15 tisic $ bez marketingu a zarobil mozno cez 100 mil $ ...ale ci ho tam dat,no nemestil sa uz...a to je starsi film,teraz sa len dostal do kin...
Avatar sa mi páči len efektami, dej je strašne predvídatelný a úplne jednoduchý a klasicko-americký. Takže ma to zaujalo maximálne spracovaním planéty a efektov, nič viac.
Z tohto som videl len Harry Potter cize to neviem zhodnotit. Ale chystam sa pozriet si Terminatora a 500 days of Summer.. Mozno aj nehanebnych bastardov..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
94 komentov
a pre IB som sa rozhodla preto, lebo ma celý čas udržal v napätí, aj keď záver sa mi viac páčil pri Hangoveri
ale zabudol si na Paranormal activity. nie že by to bolo nejaké skvelé ale tiež je to kasový trhák roku 2009. či?
District 9 bol super, no ten scenár bol neuveriteľne slabý, miestami sa tie rozhovory nedali ani počúvať.
500 dní so Summer bol milý film no pre mňa sa dej neuveriteľne ťahal a veľakrát som sa nudil.
Jennifer´s body!!