@althinka no tak pardón.. :/ ale myslím že vzhľadom na to že som "zdravý" hetero človek tak odpoveď si všetci domyslia a vpodstate aj Ty si to narušila!
@martin182 ja vzdy robim bordel a nerespektujem co sa odo mna caka ale povodne, ked som otvorila a videla , ze posledny je 22 rocny chalan .. moja reakcia bola .. hmm, zajacik, ale jasne dobre? nic som nenarusila, fuj ale som disciplinovana A nemusia nic domyslat tu sa nikdy nespoliehaj na usudok ludi
a @althinka neboj nič ma neodrovnalo, len hlad ma donútil odísť k mojej milovanej chladničke, ale že 22 zajko? to by som chcel vidieť čo by si povedala keby tam bol 15
@martin182 asi by som sla co najdalej od booku a slavnostne slubila , ze sem uz ani nenazriem a este dve hodiny sa citila vinna a dobre koniec koncov vidim, ze az na male vynimky sme na birdzi pocestni a sialene narocni na partnerov, cize tato hra nie je pre nas
@purpledrug666 neviem , masaz a ranajky do postele od zeny, ktora to obnasala? ale snaz sa neoliat kavou , pripadne kakaom mrzelo by ma vvyhnat ta kvoli prezliekaniu postele
@purpledrug666 tak toto ma teraz tak dojalo a odzbrojilo, ze mas k tomu aj cerstve muffiny a pripadne palacinky burzujske, ale krucinal ... ja sa viem podakovat xDDDDDDD you made my day xDDDD
@purpledrug666 nasi sa vratia z dovolenky , robim kuracie zavitky so sunkou zapecene v syrovej omacke poslem ako podakovanie? pripadne strcim do TSky krajec chleba snad birdz nepozobe vsetok
jaaaa ji žeruuu tato hra je osudova@purpledrug666 zasada, zjedz ho skor ako zje ono teba idem sa dosmiat nad kafe .. a napodobne , tvoj nick si pekelne zapamatam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
90 komentov
ale aj tak ne xD
btw tipujem, ze ja
(nie, fňuk)
Správny štruker s nikým nespí
a @althinka neboj nič ma neodrovnalo, len hlad ma donútil odísť k mojej milovanej chladničke, ale že 22 zajko? to by som chcel vidieť čo by si povedala keby tam bol 15
+ nadomnou : najn
Najtazsie je pockat na spravnu chvilu