Aloha! Práve mám veľmi emotívnu chvíľku a tak ma napadlo... zdá sa mi to,alebo sa tu všetci so všetkými kamarátia, rozumejú si a komunikujú spolu? Pretože ja sa tu cítim celkom odvrhnutá a tiež si v kútiku duše prajem mať nejakého parťáka-birdzďáka (jak p
Môj názor netreba brať veľmi vážne lebo som tu z tých, ktorí tu majú málo kamarátov
Je to určite tak, navzájom sa tu poznajú a podobne, osobne si myslím, že je to tým, že boli dosť dlho zastavené registrácie a tak tu teda dlho bola nemenná skupina ľudí tak proste vznikla jedna veľká partia
Ja ťa tu vidím napríklad prvý krát dievčatko. Si mladá moc podľa mňa, ale na 15 ročnú vyzeráš ako v pohode. Len sa viac zapájaj a budeš sa cítiť lepšie. Tiež tu nemám nejakých kamošov, ale prispievam do fór pravidelne a to už má nejaké reakcie, či už priamo vo fórach alebo v TSkách. Sú tu všelijakí zaujimaví ľudia
@1 tak emotívne som to zas nemyslela @2 ja som tu už dlho, keď ale ja sa tak nejak hanbím, bojím sa predsudkov @3 zaujímavé, že niesom sama :p @4 Podľa mňa je to aj tým, že je tu viac ľudí okolo 20+, (aspoň si to myslím) ,a keďže ja som mladšia tak...ja neviem proste.
@paulieevans Hovorím, som tu dlho ale istý čas som sa príliš nezapájala, premazala som nejaké staré blogy, pretože to sem už nepatrí. ( A asi nikdy nepatrilo ) .Viem že sú,preto ich chcem spoznať. :p
@paulieevans ja a popularna? haha to nie...ale nemyslela som to doslovne -ja nikdy nic nemyslim doslovne .D ... som to myslela -zo srandy- tak, ze so mnou sa tu kazdy kamosi, ale ja s nikym
byt oblubena medzi touto komunitou nieje ziaden achievement na ktory by mal byt zdravy clovek hrdy podla mna
ale ak predsa tak ti dam taky mini navod:
fotka kazdy den
depresia - najlepsie ked sa budes chvalit ako beries tabletky
skandinavia
a maj oblubenu kapelu ktoru poznas len ty a rodicia clenov kapely
tieto 4 body by ta mohli vyniest na popredne priecky medzi miestnymi indigovymi detmi
@andegor to znie ako popis emaka pocuvajuceho undergroundovy deep ambient neo doom deathcore, kapelu "My soul dying under the bed" z maleho mesta vo Finsku,
@debilko25@47 resp aby som bol presny v podstate nikdy som si tu s nikym nejako extra nepisal a ani birdzakov dajako nespoznaval. Z aktivnych birdzakov tu poznam len zopar, zratal by som ich mozno na jednej ruke ja birdz nemam ako siet na balenie babeniek
@riskozvychodu staci sa pozriet napriklad na niektorych uzivatelov u ktorych vidno prispevky pod fotkou takmer kazdej aspon trochu pohladnej holky
Statistiku ani prieskum tu z toho nerobim, ale z vystupovania niektorych uzivatelov je to viac ako bijuce do oci z vyacerych crt spravania. Vyssie zmieneje je len jedna cast z velkeho mnozstva roznych prejavov k spominanej cinnosti
@malamimmi tiež to tak mám.. párkrát za deň sem prídem, prečítam si fóra, občas sa zapojím, ale toť vše ale tiež som si všimla že proste sú tu ludia ktorí sa poznajú
@semhamforas Keď tam budeš daj mi vedieť, ja ti dám vedieť keď budem v BA, napríklad o týždeň v pondelok alebo na ine kafe tam idem
Pridaj sa a dones jedlo
Tiež som doteraz nevidel žeby si niečo komentovala. A napr ja tu nemam žiadných "parťákov" a si myslím že je normálne že proste niekto keď niečo napíše a iný s tým súhlasí tak ho tagne a tiež sa vyjadrí a vôbec nemusia byť žiadny birdzťaci parťaci či jaky fras
ja som tu tiež nejaký čas už a je pravda že som spoznal už trochu niektorých ľudí (niektorých aj osobne) ... ale ja som taký očumovač pocestný iba ja sa tu obšmietam a komentujem hovadiny a keď ma niečo zaujme a potom idem zase ďalej ... ani ja nemám partiu taký je život samotára
ja ti neviem poradiť, ja som vyvrheľ každej (even virtuálnej) spoločnosti a vlastne tu poznám tak bližšie a osobne len jedného človeka
ono kedysi birdzákov dosť zblížili a spriatelili Birdz stretká, ale rokmi to tu upadá a niektorí sú populárni už len zo zotrvačnosti alebo tým, že neustále prispievajú fotky, stavy, všetko komentujú a hlavne TSkujú, alebo ešte kategória troll
To si musíš vyhliadnuť pár aktívnejších ľudí, všetko im komentovať a tváriť sa, že chápeš ich interné vtipy, občas ich osloviť krstným menom a pripúšťať možnosť, že raz niekedy v budúcnosti určite isto by ste sa aj mohli vidieť naživo
Mna tu neznasaju
Musis byt aktivna.. A hlavne nenormalna.. Ked tu zacnes spamovat fotky kde sa pihnes o mm tak jasne, ze ta tu vela ludi posle do rici..
Vidim, ze vies pisat, tak skus pisat blogy. .
Ja sa tu kamaratim iba s babami + z chlapov mam iba zopar sialencov, kt. Rad odpisem
A @shoesmaniac je moja prva kamoska a mam ju rad
všetci birdzáci sú moji bratia a sestry v Kristovi, modlím sa za nich každý deň, aj keď ma za to niektorí odsudzujú, prichádza doba, že aj oni nájdu Pravého Boha a uznajú ho za svojho Stvoriteľa...
bude to vlastne ich záchrana...
@debilko25 si sa trosku sekol ...ja vobec nie som oblubena, som len aktivna, ako si napisal
ale vacsinou sem z nudy pridavam uplne mimo komenty, statusy, vsetko odveci
a ak ta to potesi, tak osobne sa tu poznam s minimom ludi...sice s vacsinou sa stretavam pravidelne, ale nieje ich vela
@wewo to som si za behu vymyslel, som tam zatial tak ja,
zalozime si ako za starych cias fangroup, napisem si na profil
koho este vezmeme?
- @carpathian urcite
dalej?
(mrkva uz vie aspon JSka kus z tych kniziek? )
"všetci so všetkými kamarátia, rozumejú si a komunikujú spolu..." ?! neviem, čo si tu robila tie 4 roky, či koľko to píšeš, že tu si, keď si toto myslíš
@110 otázka je či je naozaj tým kým je teraz...predtým bol gejko
predtým bohvie čo ešte
a odmietam uveriť že taký človek existuje
nechcem to
proste
fujky
@simka1311 fííha, som rada, ze si ma tu niekto vsima aj ty si tu podla mna celkom znama ale osobne nepoznam nikoho.. aj ked raz kedysi davno som bola na birdz stretku, ale to ma dotiahla jedna kamoska ktora sem uz nechodi..a aj tak som sa tam bavila len s nou a to bolo este organizovane tomasom
@110 posledný odstavec - takéto vety ma vždy tak nútia zamyslieť sa, proste je to fajn miesto a rád tu trávim čas, mám 23 ale do kedy tu asi budem ? neviem
@wewo ja nemam ten pocit, ze by tu bola niekedy komorna atmostfera.. ked som sem dosla a mala som este iny nik asi 7 rokov dozadu a zalozila nejake forum tak vacsina ludi ma poslala kade lahsie alebo nejak hnusne odpovedali a robili si srandu..
@112 inak teraz som si spomenula, ze vlastne s mojou kamoskou jednou som sa zoznamila cez birdz, ale ta sem uz nechodi roky rokuce
@lenkaska1 pamätám si tu ľudí hlavne podľa profiloviek (asi fotografická pamäť a tvoju tu vidím dosť často, tak to preto
a veď nemusí sa tu osobne poznať každý s každým
inak ono možno aj poznáš veľa birdzákov, len o tom nevieš ja som tak stretla dosť veľa ľudí odtiaľto tak náhodne...a veľa z nich vedelo, že ja som z B, ale ja som na nich len pozerala, že kto to preboha je
@petuska11111 mno vidíš, vravíš že si pre každého vzduch, nikdo sa ani nepozrie, neváži si ta, atd.. - ale - podarilo sa ti to aj tak, 120+ komentov pod 1 status, to málokdo a málokdy dá.. :p
(..kebyže to máš neco jako biznis, už máš sukces a zarobené na dlho..
@lyterka No oni tu skôr komunikujú medzi sebou ale mám zo seba celkom fajn pocit,že sa to tu (ani neviem ako) rozbehlo. A nad tým biznisom ešte popremýšľam,možno budem spájať ľudí.
@kail91 Ja som sa tu napríklad stretla len s pár takýmito ľuďmi, ktorých si opísal ale mám pocit, že je tu skôr tá schopná väčšina, než tá zaineresovaná. :p
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
135 komentov
Je to určite tak, navzájom sa tu poznajú a podobne, osobne si myslím, že je to tým, že boli dosť dlho zastavené registrácie a tak tu teda dlho bola nemenná skupina ľudí tak proste vznikla jedna veľká partia
@2 ja som tu už dlho, keď ale ja sa tak nejak hanbím, bojím sa predsudkov
@3 zaujímavé, že niesom sama :p
@4 Podľa mňa je to aj tým, že je tu viac ľudí okolo 20+, (aspoň si to myslím) ,a keďže ja som mladšia tak...ja neviem proste.
a tiez nemam potrebu byt za kazdu cenu stredobodom pozornosti
:letim:
ale ak predsa tak ti dam taky mini navod:
fotka kazdy den
depresia - najlepsie ked sa budes chvalit ako beries tabletky
skandinavia
a maj oblubenu kapelu ktoru poznas len ty a rodicia clenov kapely
tieto 4 body by ta mohli vyniest na popredne priecky medzi miestnymi indigovymi detmi
a mám ich skutočne rád
ináč, keď si tu s niekým píšem, tak len preto, že ma to baví, a rád spoznávam ľudí..
k teme:
pridaj sa ku nasmu gangu koderov!
raz odidem a budete za mnou plakat
@riskozvychodu @poke @antifunebracka samozrjme netreba vynechat @forte a jej depresie (nic v zlom, aj tak si pekná ), dalej @simka1311 @erjedna @laurikaaa @doyouhearme @semhamforas @violinkenneth @kolpo @Wewo @candy36 @kosmiklove @zajkousko @N0win0u este tu patri Jedno dievca, koré si stále fotí nové autíčko (felíciu myslím) a potom svoju chlapčenskú triedu
.. alebo aspon títo všetci sú tu dlhsiu dobu a su aktívni a vytvorili si takú imaginárnu skupinku a mňa do nej nepustia koli mojmu nicku, svine
@laurikaaa jasneee hoperpohroma
@riskozvychodu ty nic? te tvoj usmev vidim vsade
.. a este som vynechal taku co ma husenicu na fotke, Blanc a takeho rysaveho dlhovlaseho dlhobradateho a toť vsjo asi
Statistiku ani prieskum tu z toho nerobim, ale z vystupovania niektorych uzivatelov je to viac ako bijuce do oci z vyacerych crt spravania. Vyssie zmieneje je len jedna cast z velkeho mnozstva roznych prejavov k spominanej cinnosti
@laurikaaa to su sny
Pridaj sa a dones jedlo
Inak ma tiež nikto nemá rád...
(Chvíľa na to, aby ste ma otagovali s tým, že to vôbec nie je pravda)
ono kedysi birdzákov dosť zblížili a spriatelili Birdz stretká, ale rokmi to tu upadá a niektorí sú populárni už len zo zotrvačnosti alebo tým, že neustále prispievajú fotky, stavy, všetko komentujú a hlavne TSkujú, alebo ešte kategória troll
A hneď máš kamarátov!
mne stačí môj milý
Musis byt aktivna.. A hlavne nenormalna.. Ked tu zacnes spamovat fotky kde sa pihnes o mm tak jasne, ze ta tu vela ludi posle do rici..
Vidim, ze vies pisat, tak skus pisat blogy. .
Ja sa tu kamaratim iba s babami + z chlapov mam iba zopar sialencov, kt. Rad odpisem
A @shoesmaniac je moja prva kamoska a mam ju rad
@shoesmaniac
bude to vlastne ich záchrana...
každému to zo srdca prajem
go indigo go
ale baví ma to
ale vacsinou sem z nudy pridavam uplne mimo komenty, statusy, vsetko odveci
a ak ta to potesi, tak osobne sa tu poznam s minimom ludi...sice s vacsinou sa stretavam pravidelne, ale nieje ich vela
zalozime si ako za starych cias fangroup, napisem si na profil
koho este vezmeme?
- @carpathian urcite
dalej?
(mrkva uz vie aspon JSka kus z tych kniziek? )
» www.birdz.sk/webka/matwejo/p...
heh, vymažem ťa z birdzu a ani bodka tu po tebe nezostane
málo o toho o mne vieš, drahý moj kamošk
so zlými ľuďmi mám pokoj, z teba ide zlo a to ja nepotrebujem....
modlitba má veľkú moc, nie však na zmazanie nickov užívateľov, ale na uzdravovanie ducha...
v tomto prípade stačí byť šikovným
ale to tak funguje vsade... pojebane elitarstvo
predtým bohvie čo ešte
a odmietam uveriť že taký človek existuje
nechcem to
proste
fujky
@112 inak teraz som si spomenula, ze vlastne s mojou kamoskou jednou som sa zoznamila cez birdz, ale ta sem uz nechodi roky rokuce
ano, som fanatik, som zavesený na internete, som šikovný, ktorý to vie...
hej, hej, máš pravdu...
a veď nemusí sa tu osobne poznať každý s každým
inak ono možno aj poznáš veľa birdzákov, len o tom nevieš ja som tak stretla dosť veľa ľudí odtiaľto tak náhodne...a veľa z nich vedelo, že ja som z B, ale ja som na nich len pozerala, že kto to preboha je
(..kebyže to máš neco jako biznis, už máš sukces a zarobené na dlho..
Ale tiež som mal obdobie, kedy som chcel integrovať, mať vysoké TČ a fanúšikov
ale tak som elita. ok
iba ma tu hejtujú a blokujú. tak.
bo už ani neviem.
síce
daktorých viem
hmm
Ja som pamatník vacsinu cotu pise komenty už ani neznám..
netreba urcite su to kokoti smiley: