vždy prídem neskoro. mám nepríjemný pocit, že celé dianie birdzu ide úplne mimo mňa a veľmi mi to prekáža, lebo som si myslela, že birdz vytvára komunitu mladých inteligentných ľudí, ktorí vedia čo chcú.
nuz ked chces komunitu, tak si najdi priatelov a kecaj Niektore temy su ehm hadave ja si tam pridem zanadavat a vyventilovat, spravit srandu atd na seriozne kecanie mam predsa TSky
-dievcatkam co chcu sex v 13 poviem nech hladaju rozumi niekde inde ,
-nabozensky fanatikom (jedneho sme tu mali) ukazem ,ze nemaju vzdy pravdu)
-vo futbalovych forach sa totalne uvolnim
-kde tu sa podari aj zyvtipkovat a tak
-proste BIRDZ , uplne ze klasika , kazdy den rpidem napisem a idem ta a ako by povedal jeden mudri a znami ujo ( a fico to nie je a dokonca ani PEPA ) A predsa sa toci
AKo sa snažím tak sa snažím ale celý svet neviem naučiť že treba používať ochranu, že treba používať ústa na rozprávanie, že treb na birdzi spisovne písať ale nedarí sa mi
Mila Mliecakkorova, je mi luto, ak tu mas pocit, ze vsetko sa tu deje mimo teba, nikto nie je odhanany ani obchadzany, kazdy tu ma taky vyznam, aky sam chce, a o aky sa sam pricini. A myslim si, ze aj ja dost davam na napady inych, uz viaceri uzivatelia Birdzu dokazali, ze sa Birdz vyvijal aj vdaka ich napadom. Birdz je tu aj pre teba, a verime ze tu budes stastna
uz som len cakala kedy napise tomas cista kazen a ako to konci rozpravok byva : vsetko zle sa na dobre obrati ,,, (uz aby presiel tyzden a nekrvacala som ako cerstvo zabite prasa) ale ako sa povie co tyzden krvaca to len tak lahko nezabijes
ja si myslim,ze dievcatu sa nepaci,ze nieco zmeska...a ked nieco zmeska,tak uz sme my najblbsi a cely birdz je zly len preto,lebo nieco dievcatu uslo....co uz...vylievaj si zlost na sebe,my za to nemozeme,ze prides neskoro
to ako chceš teraz čo? som namyslená ale mám pocit že v "birdz komunite" som.. ale nie preto, že som vyvolená ale že sa zaujímam, nudím doma a zapájam.. bavím sa s ludmi.. mám ich rada... pozdravujem: Vincenta vegu, schizofrenika, bobomira, azela, galinku., Sarah WTF , edlinku, jesetera, .. bože všetkých mám rada!!! týto ma len prví napadli.. Juj... ale je ich asi 85...
akoze dievca prislo o vela ,,,podla mna o cirkevne fanatika o to prisla... ale mna ten NEBO nasral lebo mne ani raz neodpovedal , som mu pisala 3 stranove eseje a on NIC... akoze som sklamana teda som sklamana aj z BIRDZ aj z toho kto birdz stvoril , zacnem si teraz podrezavat zili , ale este predtym sa vyspim s niekym koho vobec nepoznam , ale najprv mi napiste sposob ako chlapovi vyfajcit a zasadna zmena uz nechcem byt politologicka chcem byt teta na vypadovke a nenavidim futbal ... moj svet sa proste ZMENIL
tak ako dievča ty si tu prídeš raz za čas a potom nás tu pekne skareš? no to si na peknom omyle vieš tam kde sú ľudia sú aj rozpory hnev a silná výmená názorov bez toho by to tu bolo o zdochnutej krave nemyslíš? tak si usporiadaj svoje saki paki a buď sem nechoď vôbec alebo dosť pravidelne na to aby si pochopila vnútrajší tajný systém!
ale inak sa mi to tu páči, myslím, že je tu dosť fajn ľudí. včera som mala slabú chvíľku... ale čo už... aj tak si myslím, že to nebolo zbytočné, že som toto založila, lebo sa tu ukázali ľudia, ktorí tu tomu veria a to je pekné, nie?
a vidím, že tu boli samé také názory, že sa to tu ľuďom páči... a to je fajn
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
-dievcatkam co chcu sex v 13 poviem nech hladaju rozumi niekde inde ,
-nabozensky fanatikom (jedneho sme tu mali) ukazem ,ze nemaju vzdy pravdu)
-vo futbalovych forach sa totalne uvolnim
-kde tu sa podari aj zyvtipkovat a tak
-proste BIRDZ , uplne ze klasika , kazdy den rpidem napisem a idem ta a ako by povedal jeden mudri a znami ujo ( a fico to nie je a dokonca ani PEPA ) A predsa sa toci
ľudia prichádzajú o veľa vecí. Ako som raz počul od jedného bohatého človeka na semináry:
Šanca je tu vždy. Ak ju nevyužiješ, dostane ju niekto iný.
Problém nie je v Birdz.(Tomáš to tu adminuje dobre) ale v ľudoch. Úplne úplne všede sa nájdu aj chruňovia . S tým nič nenarobíš.
4 Mixelle : swinstvo nie ??
to je asi všetko z mojej strany všetko!
ale inak sa mi to tu páči, myslím, že je tu dosť fajn ľudí. včera som mala slabú chvíľku... ale čo už... aj tak si myslím, že to nebolo zbytočné, že som toto založila, lebo sa tu ukázali ľudia, ktorí tu tomu veria a to je pekné, nie?
a vidím, že tu boli samé také názory, že sa to tu ľuďom páči... a to je fajn