Táto súťaž, je venovaná pre zábavu .. Zatiaľ neprebieha ani jedna súťaž ale 10.6.2009 sa spustí súťaž č. 1 .. Svoje odpovede mi môžete posielať na e-mail K3winqo@windowslive.com ale musíte si odpoveď zálohovať, pretože nieje
@skreco666 Mne osobne ani nie, ale ide mi o princíp. Každá hra má mať jasné pravidlá, súťažiaci by mal vedieť napríklad koľko kôl má, čoho sa bude týkať, kedy sa končí,podľa čoho sa bude vyhodnocovať, aká je výhra a podobne
Ale podľa mňa ide tebe len o to, aby si zvýšil návštevnosť svojej webky a webstránky.
Lebo ak by ti o to nešlo, mohol si dať podrobné informácie sem do diskusie a nie dať odkaz na svoju webku a webstránku
Ešte otázka na @Tomas -a. Neplánuje sa dať do pravidiel, že ak niekto napíše blog a hned po ňom založí tému, kde bude odkaz na jeho blog, tak sa mu diskusia/anketa zmaže?
Lebo človeku, ktorí to urobí ide iba o to, aby mal jeho blog čítanosť a zvýšil si tajné číslo.
A ešte otázka na @skreco666 , povieš mi,že aké sú v tom tvojom blogu informácie okrem tých, čo si napísal aj sem do diskusie, ked si napísal, že ak chceme vedieť viac, nech si ho pozrieme? Lebo ja som teda v ňom viac informáciií ako si napísal do tejto diskusie nenašla.
@skreco666 Nemáš sa mi začo ospravedlňovať, pokiaľ viem, neurazil si ma
Ja by som bola len rada keby si mi len odpovedal na otázku, že prečo si dal do tejto diskusie odkaz na svoj blog ked si v príspevku číslo 0 napísal to isté, čo je aj v tom blogu.
@skreco666 Ale ja som sa ťa nepýtala, že prečo si založil aj diskusiu aj blog. Ja sa pýtam, prečo si chcel, aby sme si po prečítaní tvojho príspevku číslo @0 pozreli aj tvoj blog, ked je tam to isté čo sme si prečítali v prípevku číslo @0 .
Nechápem prečo si chcel, aby sme čítali to isté 2 krát.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
@krutafunebracka
Vam ide iba o cenu ?
@helusiq Keby aspoň zlatá, tie som nikdy nemala!
@Tomas - zapajas sa ?
Ostatny .. Fxx vam ide prikladom ten sa uz zapojil
Ale podľa mňa ide tebe len o to, aby si zvýšil návštevnosť svojej webky a webstránky.
Lebo ak by ti o to nešlo, mohol si dať podrobné informácie sem do diskusie a nie dať odkaz na svoju webku a webstránku
Lebo človeku, ktorí to urobí ide iba o to, aby mal jeho blog čítanosť a zvýšil si tajné číslo.
A ešte otázka na @skreco666 , povieš mi,že aké sú v tom tvojom blogu informácie okrem tých, čo si napísal aj sem do diskusie, ked si napísal, že ak chceme vedieť viac, nech si ho pozrieme? Lebo ja som teda v ňom viac informáciií ako si napísal do tejto diskusie nenašla.
Ja by som bola len rada keby si mi len odpovedal na otázku, že prečo si dal do tejto diskusie odkaz na svoj blog ked si v príspevku číslo 0 napísal to isté, čo je aj v tom blogu.
pretoze diskusia sa editovat neda, no blog da.. Do blogu by som pisal novinky
Nechápem prečo si chcel, aby sme čítali to isté 2 krát.