keď ma niekto zaujme dosť na to aby som bol nervózny a netrpezlivý keď neviem či mi neodpisuje preto že má v paži alebo preto že tu nie je, a teda chcem vidieť keď je online.
ja som prave zistila, ze ma niekto vobec v priateloch ma. cakala som, ze ma birdz upozorni na to, ze ma ma niekto rad pridala som si zo zoznamu tych, ktorych poznam z birdzu aspon trochu. ale neviem, ci by som si niekoho pridala prva, lebo na take veci tu vobec nemyslim
nezvyknem si pridávať. je to ale celkom hlúpe, keď si ľudia pridávajú do priateľov ľudí, ktorí o nich nikdy nepočuli... takto napríklad vôbec nechápem, prečo ma majú vo friendoch tí ľudia, ktorí ma tam majú. čo z toho akože majú?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
@1 8
a 90% ludi co ma maju v kamkoch/fanusikoch absolutne nvm kto su a v zivote som ich tu nevidel
občas si pridám aj ľúdii, ktorii sú mi tu sympatickii a prehodili sme pár slov...(ale to zvyknem čas od času pretriediť )