no, mohlo by sa hlasovať o pesničkách, ktoré tam pôjdu v provom rade... lebo keď to bude mať pod palcom jeden človek, tak bude púštať to, čo sa iným páčiť nemusí...
A áno.. mohlo by to celkom fungovať, ja som za... aspoň to skúsiť... prinajhoršom sa to neujme...
veď tu je aj tak rock jam radio... a myslíš že by sa niekomu to chcelo?
ale ak by sa niekomu chcelo...myslím, že by stačilo keby sa napríklad každý týždeň v jeden deň v tú istú hodinu spravila nejaká relácia o tom čo je práve horúce tu na birdzi....alebo tak a medzi by sa mohla púšťat hitparáda ale naša, birdzácka dúfam že ste pochopili čo som chcela touto hatlatinou chcela povedať
noo mohlo by byt.. vytvorila by sa skupina dj-ov, čo by pustali pesničky, potom nejaki moderatori čo vedia kecať (mozno aj taky popdcasting ako nahovorené blogy by bol zaujímavý...vo forme mp3)... , ze by sa tu na birdzi urobil konkurz na dj-ov ze kto ma aky vkus... a mohli by byt aj pesničky na želanie... .. zaujimavy napad len treba viac premysliet...hmm
ale ze by bolo pravidlo aby sa nepustali stale dokola tie iste pesnicky, a nie len same take ... komercne.. ale take ake by reprezentovalo ludi na birdzi.. kazdy den by sa ti dj-i mohli aj striedat aby bola zmena..
bolo by to fajn každý den vysielať od 11-23 to jest 12hodín .... rubriky ako HITPANORAMA len hity bez komentárov, a jasné rubriky rôzne showbiz, hudba vo svete a pod...
AUOMAT NA HITY v podoobe toho že ludia by si dali zahrať to čo by chceli, písali by sa pozdravy a priania piesni ktoré by mali odznieť
bola by tam aj reklama pre spolčonosti, to znamená žeby sa aj zarobilo
Takže nápad by to bol až výborný, študennti by mali svoje rádio, a myslím že veľmi veľa vecí by sa dalo vymyslieť s novým rádiom
ja by som aj bola za... hoci rádiá nepočúvam, birdzovské by som si určite rada zapla. a navyše, ak by sa to zrealizovalo tak do konkurzu na moderátorov sa hlásim ako prvá je to v podstate môj sen, vraj by som sa mala realizovať v médiách, bohužiaľ som na to ešte mladá...
Vám asi nenapadlo niečo také, ako to že taký server na streamovanie rádia aj niečo stojí? Si zoberte že samotný birdz má problem sa udržať bez reklamy, a vy tu chcete ešte nejaké rádio? Aj keby bolo denne by tu bolo milión diskusií o tom akú na piču hudbu tam hrajú, a aký debilní moderátori do toho kecajú. Sa nad tým akože trochu zamyslite.............akú hudbu by tam dávali? Ak chcete niečo iné naladte si rádio_FM
neboj, birdz uz zdaleka nema financne problemy, ake mal... Co sa tyka toho radia, ano, bolo by tu dobludu diskusii, ale to je pri comkolvek A nebolo by to az take drahe, ved mas stovky asmaterskych radii na svete, chapes
@gabosh no podľa mňa som... kto by vzal do nejakej normálnej relácie ako moderátorku 18-ročnú babu? /v podstate ešte nedávno mladšiu/... alebo ako redaktorku... jedine nejaké tie relácie pre deti... a to ja by som nezvládala ziapať na nejaké detiská že "do toho" a skákať tam... ja by som chcela niečo serióznejšie... takže som na to viacmenej mladá...
@ gabosh fajn máš pravdu, ale tak či tak, sa mi to zdá byť ako dosť nereálny nápad (ako koľko nápadov tu už na birdzi bolo? a koľko z nich sa aj naozaj zrealizovalo?), potom aha, : JA CHCEM BYŤ MODERÁTOR, ako to že ním niesom ja!!! tá (tri bodly) je lepšia ako ja????? čo je na nej lepšie? kozy väčšie ako new york ?
dobre nechal som sa trochu uniesť
proste toto fórum je jedno, veľké :bla bla bla, do vzduchu
ono by stačili nejake podcasty, nejaké mp3 relácie (niečo pre začiatok), určite by to bolo zábavnejšie ako tie reportáže v masle (kto vymyslel ten názov je to také..........amazing)
Hej ono by stačilo keby sa tam zhulili alebo opili traja ľudia, a to bi bola prča!!! Alebo by tam rozprávali o tom ako prišli o svoj venček!! Či to ako ich rodičia pristihli pri masturbácií, áno všetci chceme nejakú sex reláciu !!!
@schizofrenik ma pravdu. Keď už niečo, tak podcasty. Ale zrazu nikomu sa podcasty nechcú... @gabosh chce byt strasne moderator radia, ale iba live, pritom uz sme to skusali - televizne live show mali malu sledovanost radovo v desiatkach ludi (niekedy nieco cez sto), kazdy lepsi videoblog mal ovela vacsiu sledovanost, nehovoriac o tom - ze pravidelnost videoblogov by sposobila rapidny rast prislusneho autora.
@gabosh@18 - k financnym problemom - jedine co sa zmenilo, ze vlani mal BIRDZ kvazi 100% stratu, a teraz je ovela nizsia. to je pravda.
@gabosh ano dakedy som uvazoval o BIRDZ Radiu, ale ... Momentalne si nemyslim ze je to dobry napad, skor naopak.
Ad jedna: Live vysielanie sa na BIRDZ ukazal ako mensi prepadak (live video show), cize live radio by dopadlo podobne.
Ad dva: Viem si predstavit radio on demand, resp. video on demand, vo forme podcastov, to by som si vedel predstavit - a opat mozu to byt kludne aj hodinove bloky (ktore by kludne mohli byt vysielane aj v nejakej automatizovanej slucke, v playliste ako v radiu, ale prednost by mali podcasty).
Lenze komu by sa chceli robit podcasty pravidelne? Ked sa mi nepodarilo zohnat ani pravidelnych videoblogerov za honorar?
Momentálne máme dosť vecí čo rozbiehať. Viem si predstaviť, že by súčasťou Masla bol aj nejaký pravidelný podcast, alebo aj podcasty (hudobná relácia týždenne, ja neviem krabicová relácia týždenne keďže www.birdz.sk/maslo/krabice - sú asi najúspešnejšia rubrika v Masle v súčasnosti), mohla by byť aj love&sex show každý týždeň. Nejaká podcastova... To si viem predstaviť, a môžme sa hrať, že keď tieto podcasty budú fungovať napríklad 2-3 mesiace PRAVIDEĽNE napr. raz týždenne, že POTOM z nich spravíme nejaký playlist stream, že budú v slučke za sebou v nejakom kvázi rádiu...
Kto chce robiť podcasty, a aké, nech napíše, aké má podmienky, čo ja viem, či má hardware, prípadne nech mi do mailu (alebo tsky) napíše svoju predstavu relácie.
Podcast je mp3-ka ktorá sa dá sama spustiť (niečo ako videá na tv.birdz.sk - len bez videa iba vo forme mp3) na rozdiel od rádia je jediný rozdiel v tom, že rádio vysiela naživo stále celý deň a podcast sa dá pustiť kedykoľvek akoby zo záznamu. Čiže je to kvázi rádio, ale také nie živé vysielanie, ale "spustiteľné relácie kedy človek chce, ako keby to bol "rádiový archív", chápeme rozdiel?"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
A áno.. mohlo by to celkom fungovať, ja som za... aspoň to skúsiť... prinajhoršom sa to neujme...
ale ak by sa niekomu chcelo...myslím, že by stačilo keby sa napríklad každý týždeň v jeden deň v tú istú hodinu spravila nejaká relácia o tom čo je práve horúce tu na birdzi....alebo tak a medzi by sa mohla púšťat hitparáda ale naša, birdzácka dúfam že ste pochopili čo som chcela touto hatlatinou chcela povedať
AUOMAT NA HITY v podoobe toho že ludia by si dali zahrať to čo by chceli, písali by sa pozdravy a priania piesni ktoré by mali odznieť
bola by tam aj reklama pre spolčonosti, to znamená žeby sa aj zarobilo
Takže nápad by to bol až výborný, študennti by mali svoje rádio, a myslím že veľmi veľa vecí by sa dalo vymyslieť s novým rádiom
@tomas ja som ti to davnejsie hovoril, BIRDZ radio, moderovane, pravidelne relacky, hudba aktualna, hudobne alternative bloky a podobne... YEAH!
a už len spomínané názvy relácií, v kt. je slovo HIT ma odpudzujú
neboj, birdz uz zdaleka nema financne problemy, ake mal... Co sa tyka toho radia, ano, bolo by tu dobludu diskusii, ale to je pri comkolvek A nebolo by to az take drahe, ved mas stovky asmaterskych radii na svete, chapes
dobre nechal som sa trochu uniesť
proste toto fórum je jedno, veľké :bla bla bla, do vzduchu
ono by stačili nejake podcasty, nejaké mp3 relácie (niečo pre začiatok), určite by to bolo zábavnejšie ako tie reportáže v masle (kto vymyslel ten názov je to také..........amazing)
Hej ono by stačilo keby sa tam zhulili alebo opili traja ľudia, a to bi bola prča!!! Alebo by tam rozprávali o tom ako prišli o svoj venček!! Či to ako ich rodičia pristihli pri masturbácií, áno všetci chceme nejakú sex reláciu !!!
do riti!! končím
@gabosh @18 - k financnym problemom - jedine co sa zmenilo, ze vlani mal BIRDZ kvazi 100% stratu, a teraz je ovela nizsia. to je pravda.
Ad jedna: Live vysielanie sa na BIRDZ ukazal ako mensi prepadak (live video show), cize live radio by dopadlo podobne.
Ad dva: Viem si predstavit radio on demand, resp. video on demand, vo forme podcastov, to by som si vedel predstavit - a opat mozu to byt kludne aj hodinove bloky (ktore by kludne mohli byt vysielane aj v nejakej automatizovanej slucke, v playliste ako v radiu, ale prednost by mali podcasty).
Lenze komu by sa chceli robit podcasty pravidelne? Ked sa mi nepodarilo zohnat ani pravidelnych videoblogerov za honorar?
Podcast je mp3-ka ktorá sa dá sama spustiť (niečo ako videá na tv.birdz.sk - len bez videa iba vo forme mp3) na rozdiel od rádia je jediný rozdiel v tom, že rádio vysiela naživo stále celý deň a podcast sa dá pustiť kedykoľvek akoby zo záznamu. Čiže je to kvázi rádio, ale také nie živé vysielanie, ale "spustiteľné relácie kedy človek chce, ako keby to bol "rádiový archív", chápeme rozdiel?"
@7