Birdz seriál - alebo ako sa stať slávnym spisovateľom
Zdravím všetkých! Možno to niektorým príde ako blbosť, ale nedá mi nenapísať tento návrh. Viem, že tu na blogoch pôsobí viac ľudí, ktorí píšu rôzne príbehy. Tak mi napadlo, čo tak skúsiť vytvoriť nejaký spoločný seriál na ktorom by spolupracovalo viac ľud
@a.n.d.r.e.i. zaujimave, @holyknight ak by niekto vytvoril nieco velmi unikatne, co bude mat velku navstevnost, BIRDZ mu moze ponuknut sam od seba honorar...
serial mozno nie, mozno by sme ale mohli urobit daco specialne. @a.n.d.r.e.i. nechces sa nechat pozvat na kofolu/pivo a aj dalsi ze by sme si spravili kreativny brainstorming?
veď ale už zase stagnuje. napríklad, ja som sa čo som na birdzi prihlásila do dvoch castingov na autorov a tadiaľ očividne cesta nevedie. tie články na 100% doteraz nikto ani nevidel. treba asi liezť inakadiaľ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
a ja mam prave pocit ze pribehy sa v blogoch moc neujali..
a napisat nieco spolocne...neviem lebo kazdy by mal o tom inu predstavu a bolo by tazke sa zhodnut
serial mozno nie, mozno by sme ale mohli urobit daco specialne. @a.n.d.r.e.i. nechces sa nechat pozvat na kofolu/pivo a aj dalsi ze by sme si spravili kreativny brainstorming?
este take realne pribehy na pokracovanie to hej...
tak neviem, ci by sa to ujalo..
ludom sa nechce citat.. ani blogy sa uz tak necitaju..