a teraz necakany twist, ide sa na diskoteku do Lazo Plazo! tento piatok by som rad zistil, ci sa aj birdzaci vedia odviazat a tancovat, tak sa hlaste, kto by mal zaujem...
Lazo je inak super podnik, ja a @matwejo sme tam uz skoro ako doma, ta
to nie je bezna diskoteka, .. tam bezi aj oldies, rock, sk/cz a vlastne hocico co si poviete, ze by mohli pustit, a to je vlastne jedno, pocuvam ine, ale vyblaznit sa treba,
@blackrisq ta láka ma predstava vidieť konečne Maťa aj tancovať a slovenčinára tiež akurát že v sobotu sa sťahujem z Nitry, to by som musela doriešiť, návrat sem, ak budem v piatok zbalená a budem mať kde prespať aj s kamoškou tak sme tam
nie ale teraz vážne, v sobotu odchádzam zo západu tak by to bolo dobré niekde osláviť pozerám že o 4:25 ide bus z BA do NR, tak na ten by sme išli, lebo v sobotu musí ísť kamoška o desiatej na bus a po mňa prídu naši, ale tak toto by šlo dám vedieť
@yui pocitam, ze tak o pol jedenastej by sme sa mohli rozbehnut, pripadne ak by bol zaujem, tak sa da aj skor vybavit stol a posediet pri pive kym sa pusti hudba naplno
@yui ja a @matwejo v tom Lazo budeme, ked tam nebudu Birdzaci, tak tam budu ini ludia, co uz... ak fakt nebude zaujem, tak nebudem rezervovat stol, to je cele, zabavit sa urco pojdem
Dobre, tak ak sa nikto už neprihlási, tak pouvažujem a prípadne keď vás osloví nejaká slečna, tak to som ja (alebo nejaká odvážlivkyňa, ktorej ste sa zapáčili ...
@yui v pohode, nezvyknu ma sice slecny oslovovat, ale nejak to prezijem ako tu uz bolo povedane, budem pravdepodobne bez tricka, tak si ma s nikym aspon nepomylis
@blackrisq Žeby som aj ja prišla bez trička, nech ma spoznáte? Alebo nie, prídem, okukám vás a podľa toho sa rozhodnem, či vyzeráte bez trička natoľko dobre, aby ste mi nerobili hanbu!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
neprídem
babovky
zaujimaju ma primarne ti, ktori chcu prist necakane... s ostatnymi inokedy na pivo teraz riesime toto
pozrite sa na to takto. lážo plážo je stále (pre širšiu väčšinu) prijateľnejšia voľba ako nejaký the club
síce som nebola ani tam ani tam, ale mám taký vnútorný feeling
skoda ze nikoho nepoznam z Brzdu, kto by vedel zit aj v noci
mozete prespat u nas, a spat? taha sa do rana proste, aj ked zavru, vonku je miesta dost,
a hateri - to je len tak spontanne, aj ked nikto nepride, nezrutime sa,
a ano, ja osobne som dozivotne dieta,
tak! ja tiez
nie ale teraz vážne, v sobotu odchádzam zo západu tak by to bolo dobré niekde osláviť pozerám že o 4:25 ide bus z BA do NR, tak na ten by sme išli, lebo v sobotu musí ísť kamoška o desiatej na bus a po mňa prídu naši, ale tak toto by šlo dám vedieť
inak @matwejo ja by som nakoniec teda možno došla ale netrafím