Máme tu nový školský rok a nových birdzákov v brne, ak si dobre pamätám posledné brnenské stretko sme mali viac ako pred pol rokom a tak sa toho ujímam.
Na dátume by sme sa nikdy nedohodli, takže navrhujem napr. o týždeň v stredu, 25.9. o 19:00 na českej
no tak v stredu budem môcť ? bduem končím čosi pred 19tou čiže poho len asi bohviečo zo mňa nebude, mam v celku dlhý deň v škole a som hovno nezvyknuté ale dojdem na chvíľu pozrieť
@catmartina kokoooooooooos, ja som ti zabudla odpísať na TS!!! ale ďakujem pekne za králik odpoveď
nemôžem vtedy, mám prednášku do deviatej a na všetky prvé prednášky chodím (škola mi začína len bud. týždeň). však môžeme ísť na pivo my dve, koňo!
ozaj, mám nové číslo, dávala som ti ho?
@lawey ah nie proste HODINY!! tam kde stoji najviac ludi. ked ides smerom zo svobodaku a po pravej ruke mas csob tak po lavej ruke na rohu su hodiny. je tam taky gulata vec na sedenie a trilion ludi tam stoji a su tam HODINY, hore visia cierne kovove
@lawey je tam DPMB taky maly ,,stanok,, ke ti hovoria informacne blbosti a ked sa budes kukat na roh budov, tak si vsimnes na jednej, ze su hodiny a tam sa stretava polka BRna, to si vsimnes, ze tam bude vela ludi cakat na niekoho, takze nie pri Dobrovskom ale uplne opacne
@marleymt jeej aj ty si v brne? urcite pod! zavolaj alebo napis na 777908535 potom a povieme ti kde sme. cislo vlasnte pre vsetkych co by meskali alebo tak
@grietusha no, ja som cely buduci tyzden aj s vikendom v praci..teda okrem utorka...tak u mna stretko velmi nehrozi Ale zajtra rano s tebou pocitam, tak sa vecer neopi velmi aby si to potom v pohode vykryla
Ďakujem, že som označená za hviezdu stretnutí, i keď neviem prečo, nakoľko som bola len na dvoch oficiálnejších Brno stretkách a pritom si z jedného veľa nepamätám - vďaka tebe
a s radosťou by som prišla, ale asi by si mi musela vybaviť teleport, nakoľko neviem, ako sa tam inak dostanem, keď do cca 18:00 robím, v BA a ráno na deviatu mám byť zas v robote.
Prečo všetky super veci majú byť v Brne vtedy, keď tam nie som?
normalka o 7 na ceskej, burble hod mi do spravy cislo a ja ti napisem. aj keby niekto iny chcel, hore som pisala moje cislo tak sa kludne ozvite ak by ste meskali
@grietusha jasne jasne ale tak odo mňa nemôžeš čakať že si také veci že s kým čo kde mám budem pamätať, resp. v správnej chvíli spomeniem, moja pamäť (ne)funguje tak, že sa každých 10 minút pozerám na rozvrh či náhodou nemám ísť do školy a číslo učebne si píšem na ruku
@grietusha lenže mne sa rozvrh ešte stále občas nenápadne zmení a napríklad minulého roku sa mi stalo, že som si pekne napísala kedy mám kde byť, ale nejako sa v tom čase menil rozvrh a proste som prišla zle úplne, zozúfalela a išla domov tak sa už nespolieham ani na to čo som si napísala
nejdem som zistila lebo už minulý týždeň som slúbila spolubydle že pojdem na tvrdkovskú "párty" sňu a až teraz som siuvedomila že je to rovnaký dátum a dosť neskoro končím, tak navariť si a tak treba...ale možno fvas dojdem pozdraviť, uvidim ako budem s časom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
73 komentov
inak aj @psychomanson je v Brne, jeho isto veľká skupina žien poteší
@grietusha ja by som prisiel ak mohol i vtedy (len ci by si si to potom ty nerozmyslela 8) )
a @grietusha teba tam chcem vidieť!!!!!
nemôžem vtedy, mám prednášku do deviatej a na všetky prvé prednášky chodím (škola mi začína len bud. týždeň). však môžeme ísť na pivo my dve, koňo!
ozaj, mám nové číslo, dávala som ti ho?
a v pohodičke, za nič má sa už králik lepšie?
a číslo si mi neposielala
no a kto tam teda vlastne príde?...
ale v stredu mám školu do pol osem...
ja som ťa aj videla v šaline minulý týždeň, ale po tom čo som na teba tak vybehla za slepých ľudí, som sa neodvážila ti zamávať
a s radosťou by som prišla, ale asi by si mi musela vybaviť teleport, nakoľko neviem, ako sa tam inak dostanem, keď do cca 18:00 robím, v BA a ráno na deviatu mám byť zas v robote.
Prečo všetky super veci majú byť v Brne vtedy, keď tam nie som?
tak ako? bude, nebude, idete, neidete?
doplňujúca otázka - ak sa stretko koná, našiel by sa niekto, kto mi dá vedieť kde ste sa usadili? (keďže mám možno až do deviatej školu)
normalka o 7 na ceskej, burble hod mi do spravy cislo a ja ti napisem. aj keby niekto iny chcel, hore som pisala moje cislo tak sa kludne ozvite ak by ste meskali
tak príjemnú zábavu..!
a šak v pohode, vidíme sa zajtrek, môžeme odpisovať!
a ani necítim teda, že mám záujem o nejaké veľké b stretko.
a tak vďaka.
mate poslednu moznost vyjadrit sa, ak sem este aspon 2 ludia nenapisu tak nic. sama s inkom nejdem
tákže ništ.
next sunday?
@lawey ? @bangbangboom ?
@johnysheek ak nebudem v robote tak prečo nie
@lawey vediet sa s tebou spojit, tak by som sa i dnes spytal.. cis nemala cas