asi by mohlo nedopínavým ľuďom dôjsť, že to patrí skôr ľuďom ktorý sú zo severného Slovenska. Okolia a ktorí to nemajú ďaleko. Blbé komentáre si schovajte na dlhé, nudné večery keď to bude niekoho zaujímať.
@pukynka_15 ja by som bola rada, keby bol DK koniec sveta. hádzala by som neandrtálcov do prázdnoty a veru by som ani žiť nikde inde ako na Orave nechcela.
@kawanabe tak aha, pozri, budeme spolu aj na animeshow ak to vyjde to bude ešte kopec toho. Mne osobne to vyhovuje hocikedy. Zatiaľ kým nemám žiadnu prácu. Len nech je to v DK inak sa nikam nedostanem. Mňa už finančne nikto poriadne nesponzoruje
@pukynka_15 ďakujem za pozvanie no ospravedlňujem sa ale musím odmietnuť lebo som momentálne chorý + mám skúškové obdobie až do konca januára plus prvý Ferb. týždeň :S
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
96 komentov
(ROFL)
Prečo nespraviť birdz stretko vo Veľkých Levároch?
i keď... ak si zoženieš 10 ľudí, ty, ako jedenásty pôjdeš zadarmo
dolný kubín to je taký shit veď ani netuší de to je....
Ale ak je to niekde v blízkosti PD a nazbierajú sa aspoň neakí zaujímaví ľudia pridám sa aj ja
Ja by som dala exkurziu po šenkoch v smere od stanice - Mash, Vrtalík, Bar, Titlová, Štepánek, U mýta, Komunál a Habány.
omfg skurvená klávesnica
to by bolo nefer.. radsej vyuzijem zamestnanecke vyhody =D (ano pridem, neboj)
@h8u
to nie je zly napad..trosku nakladny..ale tych par eur, co mam mi na to bude stacit.. ak sa schovam do zavazadla
a do tej prahy sa chystám na jar, lenže v štokholme vtedy bude určite ešte zima...
Podľa mňa by sme pokojne mohli ísť stopom.
@semhamforas
Náhodou, ja si tam chodievam kupovať cigarety, asi pred dvoma hodinami som tam bola Mám to asi 50 metrov od domu
@heatrow
ODKIAĽ?! Nejsi! Počkaj, idem ti presnoriť profil a zistím!
for all: a neviem, čo je Dolnom Kubíne zlé. tvárite sa, že je to koniec sveta.
aaa @silv3 @matinho777 nepridas sa ?
@kawanabe prečo ta nehcu ?
@silv3 mne toho uzivatela nenaslo
a @dee99 co ty ?
@pukynka_15 - so mnou to je ťažké - ale tak..dakedy vo februári?..sú tam dajaké jarné prázdniny..
@dee99 asi jarné prázdniny a predpokladám, že aj vtedy niečo máš
@kawanabe a co je ZH ?
Tak mne to problém nerobí. však ja z DK
@chidori to su slova do bitky ! tesiim sa
@chidori No ver či nie, teba znovu vidieť mi za to stojí
@kawanabe tak aha, pozri, budeme spolu aj na animeshow ak to vyjde to bude ešte kopec toho. Mne osobne to vyhovuje hocikedy. Zatiaľ kým nemám žiadnu prácu. Len nech je to v DK inak sa nikam nedostanem. Mňa už finančne nikto poriadne nesponzoruje
@schizoofrenik ako správny lokalpatriot by som ti najradšej vylepila za tú nemiestnu poznámku o mojom malebnom mestečku
@dee99 jasné že hej
@turgon mám pocit že nás bude viac
@pukynka_15 no to ja neviem