Existuje nejaka mini alternativa Birdzu pre zobrazovanie v mobile? Ci uz wap, alebo miniBirdz, alebo nieco take? Idem si kupit novy mobil aj s mobilnym internetom a chcel by som vediet, ci nieco taketo je... diki
Robím mini Birdz, takú mobilnú stránku ktorá bude zmenšená, v menšej grafike. Chcel som ju dokončiť k piatkovým narodeninám BIRDZu, ale nestihla sa, dokončuje sa ešte pár vecí na nej... Potom ju tu budem dosť masívne propagovať... Bude to jedno z decembrových prekvapení pre Birdzákov.
aaa... pekne to si nemusel prezradzat takto dopredu Stacilo povedat ze bude... ale diki...
inac, budes robit 2 verizie, ci len jednu? Jedna verzia pre dotykove mobily (nieco ako iphone.sme.sk, touch.facebook.com) a jedna verzia pre normalne (m.sme.sk, m.facebook.com)...
To wapko co bolo do leta bolo divne, nadaval som nan na kazdom kroku a to som ho testoval na 3 mobikoch a vsade problemove.... nefungovalo tak ako malo,, neviem v com to bolo ale vo wml asi sotva, ale na to nove sa rad pozriem.... wml je pri programovani tak jednoducha, ze az... (vid wap.topky.sk). Co som cekoval napr wap.pokec.sk, ci m.pokec.sk tak to vo wml nieje, ani m.facebook.com...
Zbytocne neplytvat grafikou,postaci zaklad ako ts-ky, forum, blogy, bez obrazkov a inych srandiciek nech to je rychle a jednoduche....
Pokec je v tom lepsi len preto lebo absentuje zbytocna grafika a obrazky,,,, jednoduche menu, ziadne zbytocnosti, az som si myslel, ze je to tiez vo wml, ale po prestudovani zdojakov som zistil ze nieje....
Vycentrovane to je na stred,z urcenou vyskou a sirkou, takze mobili az slintaju od radosti ako im to lahko ide nacitat...
Predpokladam ze tomas to tiez urobi jednoducho, nie ako to prve wapko co bola trosku mensia katastrofa....
Facebook zvladol pripravu mini facebooku ale uz som sineni isty ci aj mobilnej verzie za 3 dni a urobil to jeden clovek.... Sialene ale zaroven uzasne...
Moj osobny nazor, je aby bolo wapko na birdze vo wml len na ts, blogy a dajme tomu ze aj forum... K foram sa az tak moc nepriklanam, kedze prejst na spodok jedneho fora v mobile da zabrat asi na jednu zastavku elinou, co moze odradit...
To je vsak moj sukromny nazor...
Ocakavam to wapko @ tomas , ked ho budes testovat daj vediet..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
inac, budes robit 2 verizie, ci len jednu? Jedna verzia pre dotykove mobily (nieco ako iphone.sme.sk, touch.facebook.com) a jedna verzia pre normalne (m.sme.sk, m.facebook.com)...
@seagull1 dobra poznamka bude nieco take???
Takže sa teším na Vianoce
Zbytocne neplytvat grafikou,postaci zaklad ako ts-ky, forum, blogy, bez obrazkov a inych srandiciek nech to je rychle a jednoduche....
wml je priatel mobilov,,,
Pokec je v tom lepsi len preto lebo absentuje zbytocna grafika a obrazky,,,, jednoduche menu, ziadne zbytocnosti, az som si myslel, ze je to tiez vo wml, ale po prestudovani zdojakov som zistil ze nieje....
Vycentrovane to je na stred,z urcenou vyskou a sirkou, takze mobili az slintaju od radosti ako im to lahko ide nacitat...
Predpokladam ze tomas to tiez urobi jednoducho, nie ako to prve wapko co bola trosku mensia katastrofa....
Facebook zvladol pripravu mini facebooku ale uz som sineni isty ci aj mobilnej verzie za 3 dni a urobil to jeden clovek.... Sialene ale zaroven uzasne...
Moj osobny nazor, je aby bolo wapko na birdze vo wml len na ts, blogy a dajme tomu ze aj forum... K foram sa az tak moc nepriklanam, kedze prejst na spodok jedneho fora v mobile da zabrat asi na jednu zastavku elinou, co moze odradit...
To je vsak moj sukromny nazor...
Ocakavam to wapko @ tomas , ked ho budes testovat daj vediet..
a pred vianočnými to bude najlepsie aj pre mna