@krampus nie je to anketa, aby to bolo čo najbližšie k reálnym voľbám, aby nikto nevidel, ako hlasovali ostatní, proste ako keď prídeš do volieb, tak musíš do obálky vložiť hlasovací lístok za plentou (takou handrou) aby nikto nevidel ako volíš. preto to nie je anketa, aby si odhlasoval a nevedel hneď ako to dopadlo.
v piatok ráno sa na BIRDZ dozvieš, ako dopadli BIRDZ voľby a v nedeľu ráno zistíš ako dopadli normálne voľby na celom Slovensku preto to nie je anketa, ale špeciálna hlasovacia stránka.
@tomas Ja viem ako prebiehajú voľby.(rolf) Čuduj sa svete už som aj volil.
Ja som tú otázku položil,len preto,že sa mi to hodí ako anketa.Podtitul je hlasovali ste tam? Priam sa pýtajú možnosti áno/nie.Koniec koncov aj autorka sama to potvrdila.Ale obhájil si to dobre,to sa musí nechať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
v piatok ráno sa na BIRDZ dozvieš, ako dopadli BIRDZ voľby a v nedeľu ráno zistíš ako dopadli normálne voľby na celom Slovensku preto to nie je anketa, ale špeciálna hlasovacia stránka.
Ja som tú otázku položil,len preto,že sa mi to hodí ako anketa.Podtitul je hlasovali ste tam? Priam sa pýtajú možnosti áno/nie.Koniec koncov aj autorka sama to potvrdila.Ale obhájil si to dobre,to sa musí nechať.